Indruk van door ons geplaatste garagedeuren

Denkt u erover om een garagedeur te plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beseffen dat het lastig voor te stellen is welke uitstraling uw nieuwe garagedeur kan hebben, vandaar dat wij een fotograaf op pad hebben gestuurd en deze inspiratiepagina hebben gemaakt. De foto’s zijn van recent door ons geplaatste garagedeuren op verschillende locaties.

Elektrische garagedeuren zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en het straatbeeld. Het gemak van het op afstand openen van je garagedeur, zonder tassen neer te zetten of uit te hoeven stappen in de regen. Het is nu ook mogelijk om met een slimme garagedeuropener app op je telefoon de toegang te regelen en de deur te openen voor jezelf of anderen.
Op deze pagina willen we graag laten zien hoe veelzijdig een garagedeur uiteindelijk is. Sectionaaldeuren, kanteldeuren of zijwaardsschuivende deuren hebben elk een eigen stijl en uitstraling. Of het nu een garagebox is of een inpandige garage met luxe uitstraling, in elke omgeving kunnen wij een passende garagedeur plaatsen.

DESIGN-LINE

PREMIUM-LINE

De veelzijdige en meest geplaatste garagedeur is onze premium-line sectionaaldeur. Creatief toegepast in een gemeenschappelijk bouwproject of als uitblinker in de straat. Met de vele opties zoals de kleur, afmetingen van de panelen, structuren, vensterramen en loopdeur is dit een enorm veelzijdige sectionaaldeur, de reden uiteraard dat dit de door ons meest geplaatste deur is op de meest uiteenlopende lokaties.

Betrouwbaar en Betaalbaar

Onze SELECT-LINE is een aantrekkelijke garagedeur voor een lage prijs. Deze deuren zijn in een vaste maatvoering, vaak geschikt voor garageboxen in straten of gemeenschappelijke bouwprojecten. Ook in een oude garagebox past een nieuwe deur en daarmee straalt het direct weer degelijkheid en veiligheid uit.
Uiteraard blijft de KANTELDEUR onderdeel van ons assortiment uitmaken. Als voorloper van de sectionaaldeur is de kanteldeur een echte klassieker. Qua uitstraling veelal hetzelfde gebleven, maar qua uitvoering wel degelijk met zijn tijd meegegaan.

Een andere kijk en andere mogelijkheden met openslaande garagedeuren

Bij een openslaande garagedeur denken mensen nog steeds aan een garagebox met roldeur, maar de tijden én de materialen zijn veranderd. Dankzij de nieuwe duurzame materialen met hoge isolatiewaarde zijn verschillende toepassingen mogelijk. Een garageruimte aan huis kan nu makkelijk worden omgebouwd tot een extra hobbyruimte, werkplek of rustige tuinkamer. Met de glazen openslaande deuren haal je buiten naar binnen!

Wij zien hier een trend ontstaan. Dankzij de ruime keuzen aan materialen en kleuren is er voor elke situatie een mooie oplossing te vinden. Wij kunnen elke situatie bekijken en de deuren erop aanpassen. Heeft u een idee maar twijfelt u over de mogelijkheid? Wij denken graag met u mee en kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor uw situatie. Zo komen wij samen tot een passende oplossing voor uw openslaande garagedeur. U zult er zeker jaren plezier van hebben.

Een bijzonder project uitgelicht…

In dit historische koetshuis hebben wij op een bijzondere manier de leefkeuken toegankelijk gemaakt door middel van het plaatsen van garagedeur en wand met volglas panelen en een aparte loopdeur. De ruime hal is door het plaatsen van de garagedeuren afgescheiden van de leefkeuken maar toch blijft de grote ruimte één geheel tot aan de oude poort aan de voorzijde van het pand. Het glas laat in de achterliggende leefkeuken veel licht toe en geeft zicht op de poort.
De rechterzijde is afgeschermd met een volglaswand van het zelfde materiaal en geeft zo een opgang vanaf de voordeur naar de keuken, die toegankelijk is met de geplaatste loopdeur. Het frame en het glas van de garagedeur heeft een hoge isolatie waarde, waardoor het in de keuken altijd behaaglijk is. De elektrische garagedeur kan uiteraard ook omhoog, waardoor is de hal en keuken een geheel vormen.

Wij begrijpen dat het lastig is om vanaf een website met foto’s een garagedeur te kiezen. Wij hebben een fotograaf op pad gestuurd om de door ons geplaatste garagedeuren in beeld te brengen. Niet geperfectioneerd, maar realistisch. Elke muur heeft wel een oneffenheidje, straat wat onkruid en op een gebruikte garagedeur komt zand terecht. Wij staan achter ons werk en achter onze producten en geven u graag een realistisch beeld waardoor u toch uw eigen garagedeur al een beetje voor u kunt gaan zien.

Er zijn vast vragen gerezen die via de website niet goed konden worden beantwoord. Wij doen ons best de informatie zo duidelijk en helder mogelijk over te brengen en wij weten dat een garagedeur niet zomaar een garagedeur is. Al hebben wij sommige vragen vast al meermaals beantwoord, toch drukken wij u op het hart; schroom niet en neem contact met ons op! Wij hebben mensen op kantoor die er zijn om uw vragen te beantwoorden. Dit zijn onze eigen vakmensen die van de hoed en rand weten als het om sectionaaldeuren, elektrische garagedeuren, kanteldeuren of zijwaardsschuivende deuren gaat.

Garagedeuren bekijken in onze showroom?

Je bent altijd welkom in onze showroom om de materialen en werkingen te komen bekijken.
Maak even een afspraak voor een showroombezoek,
dan hebben wij alle tijd om je te helpen met vragen.

Ook staan wij je telefonisch graag te woord als je vragen hebt.
Bel ons op ☎︎ 040-2623930.
Liever contact per email? Onze gegevens staan op de contactpagina.
Wij helpen je graag verder.

Download hier onze algemene voorwaarden

Met dank aan fotograaf Sas Schilten voor het in
beeld brengen van de door ons geplaatste garagedeuren.
Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur