Sectionaaldeur DESIGN
Politiekeurmerk

Sectionaaldeur DESIGN

Vanaf  € 1.995,-

Met de sectionaaldeur Design kunt u de stijl goed laten aansluiten bij het uiterlijk van uw gevel.
De robuuste, stalen sandwichpanelen zijn leverbaar in verschillende designs en er is keuze verschillende RAL/SIKKENS kleuren voor een persoonlijk tintje.

  • Met eigenheid en stijl
  • Architectonische vormgeving
  • Hoge isolatiewaarde en veilig
  • Afgestemd op uw persoonlijke smaak

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Garagedeur met loopdeur

Meer info

Handzender

Meer info

Cijfercode paneel

Meer info

Laag inbouwsysteem

Meer info

Draadloze drukknop 2-kanaals

Meer info

Sleutelschakelaar

Meer info

RVS Designvenster. Prijs op aanvraag.

Meer info

Demontage en/of afvoer oude garagedeur € 95,-

Meer info
Sectionaaldeur DESIGN

Sectionaaldeur Design: strak en modern

Met deze sectionaaldeur Design maakt u echt een architectonisch statement. De dikke stalen sandwichpanelen zijn leverbaar in 4 verschillende designs:

  1. Design Umbra heeft een fijn lijnenspel en reliëf
  2. Design Quatz is rustig en heeft natuurlijke panelen
  3. Voor een moderne uitstraling kiest u voor design Antra
  4. Het donkergrijze Granite design verbind stoerheid met klasse

Deze sectionaaldeur DESIGN kunt u naar smaak en behoeven samenstellen, met verschillende typen RVS ramen of bijvoorbeeld een loopdeur om het gebruiksgemak te vergroten. Zo kunt u verschillende opties toevoegen aan uw garagedeur en de deur geheel naar uw wensen samenstellen. Als extra optie kunnen wij een motor leveren met het politiekeurmerkcertificaat.

Keuze voor stijl en eigenheid met de Design-Line

In onze Design-line hebben wij verschillende mogelijkheden om tot een stijlvolle en passende sectionaaldeur voor uw huis en woonomgeving te komen. Zo kunt u kiezen voor een rustieke uitstraling met de woodline, dit is passend in een landelijke omgeving, maar de Umbra en Antra geven een degelijke en tijdloze indruk. Afhankelijk van de gekozen stijl van uw woning is er altijd een deur in de design-line die het geheel passend zal ondersteunen. Wij helpen u of uw architect graag bij het maken van een keuze.

Het natuurlijke wood-line Design

Deze robuuste metalen panelen met geïsoleerde schuimkern geven het geheel een natuurlijk uiterlijk. In een landelijke omgeving of volle groene tuin kan dit een rustgevend deel van het totaal ontwerp zijn. De panelen zijn er in 3 uitvoeringen, de klassieke cassetta met de vakkenverdeling, de smalle plancha planken, of de volle brede plano. Zo kunt u uw garagedeur altijd een passende look geven. Uiteraard behoren verschillende opties zoals een bijpassende loopdeur tot de opties.

Het industriele Umbra Design

Met de design panelen uit de Umbra lijn kunt u vele kanten op. De stevige metalen panelen van 16mm dikte, met isolerende schuimkern kunnen tegen een stootje en zijn in 4 industriële grijstinten verkrijgbaar. De kleur aan de binnenzijde van de panelen is standaard in de witte RALkleur 9002 met oppervlakte structuur STUCCO. De brede panelen zijn leverbaar in 50 cm en 61 cm en in de breedte maken wij de panelen op maat voor uw doorgang. Alle panelen zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging. De UMBRA sectionaaldeur in het voorbeeld hiernaast heeft extra ingebouwde luchtroosters zodat er permanente verversing van lucht in de afgesloten garageruimte kan stromen.

Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN

Het stijlvolle ANTRA, QUARZ en GRANITE paneel

Deze panelen zijn in 3 uitvoeringen leverbaar: ANTRA, QUARTZ en GRANITE. De panelen zijn geheel vlak zonder belijning en geven uw sectionaaldeur eigenheid en een stijlvolle aanblik. Evenals bij het umbra-design zijn deze metalen panelen 16mm van dikte, en met isolerende schuimkern. Deze brede panelen zijn leverbaar in de afmetingen van 50 cm en 61 cm en voor de breedte van uw doorgang maken wij de panelen op maat. Alle panelen zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging en voldoen aan de NEN en CE normeringen. Deze elektrische garagedeuren kunt u voorzien van een ingebouwde loopdeur en ook onze slimme garagedeuropenen app, waarmee u uw deur met uw telefoon kunt openen, kunnen wij bij alle deuren in de Design-line leveren. Kijkt u eens op de slimme garagedeuropener pagina om te zien wat deze slimme deuropener zoal voor u kan betekenen.

Sectionaaldeur DESIGN

Eigenheid en stijl met een RVS venster

De sectionaaldeur Design zijn een type garagedeuren dat u naar uw eigen smaak en behoefte kunt samenstellen. Met ronde of vierkante RVS glazen ramen verwerkt in de garagedeuren heeft u een beetje meer licht in uw garage.

Hierdoor krijgt u niet alleen licht binnen, u kunt ook zien wat er buiten gebeurt en de vensters maken de stijl van uw garagedeur helemaal af. Rond of recht, een of meerdere, deze RVS vensters geven de deur een sprekend karakter mee.

 

(afb. zijwaartsschuivende garagedeur met rvs ramen)

Sectionaaldeur DESIGN

Garagedeur met loopdeur

Uiteraard behoort de garagedeur met loopdeur ook in de Design-line tot de opties. Garages worden voor meer doeleinden gebruikt dan alleen het parkeren van de auto. Zo kan een garage ook toegang tot de woning geven en dan is een ingebouwde loopdeur een fijne toevoeging.

U loopt dan gemakkelijk even in en uit met de boodschappen, de hond of laat uw vieze schoenen gemakkelijk in de garage. Zelfs met een fiets kunt u dan naar binnen zonder de hele deur omhoog te hoeven doen. Deze optie werkt ook kostenbesparend omdat u nauwelijks warmteverlies heeft bij het openen van alleen de loopdeur.

Interesse in een ander type garagedeur?

Wij leveren meerdere soorten sectionaaldeuren. Kijkt u eens op de pagina met onze Premium-Line voor de smallere panelen met het STUCCO oppervlak dat in 18 verschillende RALkleuren leverbaar is en uiteraard behoort ook de klassieke kanteldeur tot de mogelijkheden. Deze klassieker ís en blijft een betaalbare en eenvoudige oplossing. Zeker voor daar waar niet meer gevraagd wordt dan het veilig en droog afsluiten van de garageruimte is een kanteldeur zeer geschikt. Wist u trouwens dat in elke sectionaaldeur en ook in een kanteldeur een loopdeur ingebouwd kan worden?

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons via de contactpagina bereiken of bel ons op 040 262 3930. Wij staan u graag te woord.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven om voorbeelden van de elektrische garagedeuren te bekijken. Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk). U kunt hier zelf de materialen zien en voelen om zodoende een indruk te krijgen wat voor u de mogelijkheden voor uw garagedeur zijn.
Bel ons voor een bezoekafspraak, dan kan onze specialist alle tijd voor u nemen. Onderaan de pagina vind u onze openingstijden en contactgegevens.

 

Garagedeuren en onze ervaringen

Brabant Deur heeft al sinds 1993 ervaring met vele projecten op verschillende locaties en in diverse situaties, waardoor wij al talloze garagedeuren met succes en naar tevredenheid hebben opgeleverd. Wij monteren garagedeuren tegen bijzonder scherpe prijzen en op alle deuren geven wij 2 jaar all-in garantie service.

Ook hebben wij jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van bedrijfsdeuren. Wij plaatsen als Louwers Deurtechnieken bedrijfsdeuren, en hebben onze krachten gebundeld onder de naam Deurtechnieken Brabant BV. Lees op de “Over Ons pagina” meer over deze samenwerking en onze gezamelijke geschiedenis.

 

Heeft u verder nog vragen? Bel ons gerust, onze medewerkers staan u graag te woord.

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur