Elektrische Garagedeur
Politiekeurmerk

Elektrische Garagedeur

Vanaf  €1.895,-

Een elektrische garagedeur voor comfortabel gebruiksgemak!

De garagedeur is vaak een tweede entree tot uw woning en het gebruik ervan wilt u uiteraard zo comfortabel mogelijk laten zijn.

  • Vanuit de auto uw deur al openen zonder te hoeven uitstappen.
  • Kan deels of geheel worden geopend, dit beperkt warmteverlies.
  • Volle handen? Makkelijk met een druk op de knop uw deur openen.
  • Ruime keuze om de deur samen te stellen naar eigen stijl en inzicht
  • Genoemde vanaf-prijs is exclusief montage

Opties

Slimme garagedeuropener app

Meer info

Extra handzender

Meer info

Zijwaartse geïntegreerde loopdeur

Meer info

Geïntegreerde loopdeur

Meer info

Demontage en afvoer oude garagedeur €95,-

Meer info

Kleur naar keuze

Meer info

Elektrische garagedeur geeft u veel gebruiksgemak.

Over de jaren is de garage voor veel mensen meer geworden dan alleen maar een opslagplaats of stalling voor de auto. Het geeft een tweede toegang tot uw woning en wordt vaak gebruikt voor fietsen, inloop met vieze schoenen, de hond of de boodschappen uitladen.
Door de vernieuwde materialen, de goede isolatiemogelijkheden en de veilige afsluiting staan uw spullen veilig en droog en worden garages dus een veilige opslag voor uw goede spullen, maar kan de ruimte ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Elektrische Garagedeur

Of u nu aankomt met boodschappen, de hond of een gitaarkoffer in de hand, met een druk op de knop kunt u naar binnen zonder dat u eerst alles uit handen moet laten vallen.
De garage wordt voor veel meer gebruikt dan alleen het stallen van een auto, muziekinstrumenten in een oefenruimte of studioapparatuur voor een geluidsstudio staan er nu ook veilig en droog.
Kortom, veel verschillend gebruik en de keuze voor een passende garagedeur is dan ook van groot belang.
Het aanbod aan garagedeuren is dan ook enorm uitgebreid en bevat veel meer dan de klassieke kanteldeur.
Brabant Deur plaatst al ruim 25 jaar diverse garagedeuren en bedrijfsdeuren en is zo specialist geworden op het gebied van elekrische garagedeuren.

De keuzeopties voor de elektrische garagedeur zijn zeer ruim.

De sectionaaldeur is door de jaren heen de meest gangbare elektrische garagedeur gebleken en deze deur heeft vele opties en mogelijkheden waarmee het altijd een passende uitstraling heeft in stijl met uw woonomgeving en naar wens voor het verschillend soort gebruik. Zo is er de keuze in een omhoog rollende garagedeur, maar vergeet niet het gemak wat het kan geven als de deur zijwaardts schuift. Dit is voor lage garages vaak een optie omdat het ophangsysteem dan niet te laag komt te hangen, maar ook geeft dit meteen een loopdeur omdat de deur niet in zijn geheel hoeft te worden geopend om toch makkelijk naar binnen te kunnen lopen.

Elektrische garagedeur van Brabant Deur,
groot gemak voor het dagelijks gebruik.

Met een elektrische garagedeur van Brabant Deur ervaart u zelf hoe u gemakkelijk in en uit uw garage kunt lopen, als u bijvoorbeeld boodschappen in uw handen heeft, of bijvoorbeeld met uw fiets naar buiten wilt lopen. Het gebruik is veel breder dan alleen vanuit uw auto de garage te kunnen openen. Het gemak dient de mens, nooit meer hoeven uitstappen, fiets moeten wegzetten voor u de deur handmatig kunt openen, nee… met 1 druk op de knop kunt u de deur deels of geheel openen. De sectinaaldeuren zijn ook beter geisoleerd voor warmte en doordat er een keuzemogelijkheid is om de deur maar deels te openen bespaart u dan ook op warmteverlies.

Elektrische Garagedeur

Een elektrische garagedeur is naar wens samen te stellen.

Met 18 verschillende RAL kleuren voor uw garagedeur, kunt u uw garagedeur geheel naar uw eigen wens een kleur geven die past bij uw huis of woonsituatie. Ook in patroon en belijning van de panelen waaruit de sectionaaldeur bestaat heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen uit een reliëf of een geheel glad paneel. De sectionaaldeuren zijn er in 3 series met elk hun eigen opties en afwerkmogelijkheden.
In onze showroom kunt u de vele opties bekijken en hier vindt u tevens een selectie van de beschikbare kleuren. Zo kunt u uw deur altijd naar eigen smaak en stijl samenstellen, zodat deze mooi past in uw woonomgeving. Maak voor een showroom bezoek graag even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor u nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk).

Elektrische Garagedeur
Elektrische Garagedeur
Elektrische Garagedeur
Elektrische Garagedeur

Een elektrische sectionaaldeur voor iedere prijsklasse.

Vanwege ons ruime aanbod aan sectionaaldeuren (met of zonder elektrische bediening) hebben wij voor iedere gewenste prijsklasse een juiste oplossing. Dit zorgt ervoor dat u een garagedeur altijd naar uw eigen wensen en op uw eigen budget kunt afstemmen. Onze ervaren medewerkers staat hierbij altijd tot uw beschikking met hun kennis en kunde en helpen u op weg om de juiste beslissingen te maken voor de keuze voor uw garagedeur.

Elektrische Garagedeur

Ga voor bedieningsgemak met uw telefoon en gebruik de slimme deuropener app.

Met de garagedeuropener app kunt u uw elektrische garagedeur eenvoudig vanaf uw telefoon bedienen. Zo voegt u makkelijk verschillende gebruikers aan de app toe. Die ook weer net zo eenvoudig kunt verwijderen. Zo behoudt u altijd het overzicht over wie er toegang heeft tot uw garage.
Wilt u graag meer informatie over deze app? Ga dan naar de pagina over de garagedeuropener app en lees hoe gebruiksvriendelijk en veilig deze app is.

Is een elektrische garagedeur voor u interessant?

Het elektrisch openen van de garagedeur is voor het materiaal van de deur goed en zal de levensduur zeker verlengen ten opzichte van handmatig gebruik. De deur loopt altijd soepel en regelmatig waardoor er geen scheve of onstabiele krachten een rol spelen. Ook voor u zelf is het prettiger om niet op eigen kracht de deur te moeten openen.
Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een elektrische garagedeur? En wat dit voor uw woonsituatie zou betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en onze medewerkers zullen u vriendelijk en kundig te woord staan en uw vragen beantwoorden.

 

Elektrische Garagedeur

Heeft u al een deur op het oog?

Brabant Deur plaatst en onderhoudt al sinds 1993 garagedeuren in de regio Eindhoven. Onze vakkundige monteurs hebben ruime ervaring. Heb je vragen, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.
Heb je al een keuze gemaakt? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor een elektrische garagedeur zodat je een eerste indicatie hebt wat betreft de prijs voor je gewenste garagedeur.
Uiteraard is dat geheel vrijblijvend en nemen wij voor de uiteindelijke bestelling en plaatsing alles nog eens goed met je door zodat de garagedeur zeker zal voldoen aan je smaak, stijl en wensen.

Je bent altijd welkom in onze showroom om de materialen en werkingen te komen bekijken.
Maak even een afspraak voor een showroombezoek,
dan hebben wij alle tijd om je te helpen met vragen.

Ook staan wij je telefonisch graag te woord als je vragen hebt.
Bel ons op ☎︎ 040-2623930 of vul het formulier op de contactpagina in.
Liever contact per email? Onze gegevens staan op de contactpagina.
Wij helpen je graag verder.

 

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur