Overheaddeuren

Overheaddeuren

Vraag een offerte aan

Overheaddeuren zijn: veilig, duurzaam en op maat gemaakt.

Kies voor een betrouwbare bedrijfsdeur die zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een garagedeur die zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en bij u op locatie wordt geleverd.

  • 40 en 80 mm staal panelen
  • Elektrische bediening
  • Ook HD + ISO beglazing
  • Geïntegreerde loopdeur mogelijk
  • Inbouwsystemen op maat

Uw overheaddeur bij Brabant Deur

Overheaddeur S40 en AR full vision

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbare deur die zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

Hoge isolatiewaarde van onze ST-overheaddeuren
Al onze ST-overheaddeuren bestaan uit 40 millimeter dikke, stalen sandwichpanelen (secties), die via een mannetje- vrouwtje-constructie vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van extra dik staal (0,5 mm). Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE- normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd.

Lange levensduur van onze overheaddeuren
Dankzij de extra dikke stalen beplating (0,5 mm), die bovendien is verzinkt en gecoat, zijn de deuren optimaal beschermd tegen vervorming en corrosie. U bent hierdoor verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de panelen voorzien van een extra geïntegreerde stalen versterkingsstrip. Deze zorgt voor een betere stabiliteit en langdurig functioneren van alle bevestigde componenten.

Overheaddeur geheel op maat
ST-overheaddeuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. ST-deuren kunnen desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. De overheaddeur wordt geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.

Overheaddeuren

Techniek | Inbouwmogelijkheden van uw overheaddeur

Overheaddeuren

Op maat gemaakt railsysteem van uw overheaddeur 
De railset is, net als de overheaddeur, altijd maatwerk. Deze railset bepaald voor een groot deel de levensduur van uw overheaddeur. Daarom worden deze systemen bij Brabant Deur bewust vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal voor een langere levensduur.

Overheaddeuren

Geluidloze overheaddeur door de Smart Connection

Vast onderdeel van het railsysteem voor uw overheaddeur, is de Smart Connection. Deze connectie zorgt voor de verbinding tussen de horizontale en verticale rial. Door deze innovatieve verbinding loopt de overheaddeur bijna geruisloos door de rail.

Overheaddeuren

Kwalitatieve overheaddeuren

Met een overheaddeur van Brabant Deur kunt u vertrouwen op optimale veiligheid en duurzaamheid van het product. Levering, montage en service; wij staan garant voor de beste kwaliteit. Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen.

 

Maatwerk overheaddeur: geheel op uw wensen afgestemd

Iedere Brabant Deur overheaddeur of bedrijfsdeur wordt op basis van uw specifieke wensen op maat gefabriceerd. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot: materiaal, kleur, vensters, inbouwsysteem, loopdeur, aandrijving of andere specifieke wensen.

Overige bedrijfsdeuren

Bent u benieuwd naar de overige bedrijfsdeuren die Brabant Deur aanbiedt? Bekijk dan de volgende deuren:

  • Compacte vouwdeuren: ideale bedrijfsdeuren voor bedrijven met weinig ruimte.
  • Brandwerende bedrijfsdeuren: bedrijfsdeuren met extra brandwerende opties.

Misschien zoekt u geen bedrijfsdeur maar een gewone garagedeur voor uw woning, dan kunt u kijken op de pagina van de sectionaaldeuren of de klassieke kanteldeuren.
Bij vragen, neem gerust contact met ons op, wij staan u vakkundig te woord.

Bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren