Sectionaaldeur PREMIUM
Politiekeurmerk

Sectionaaldeur PREMIUM

Vanaf  € 1.895,00

De Sectionaaldeur Premium biedt de perfecte combinatie van duurzaamheid en functionaliteit en wordt op maat gemaakt.
Brabantdeur levert elektrische garagedeuren van nederlands top kwaliteit en de service staat bij ons hoog in het vaandel.

  • Elektrische bediening/afstandbediening
  • Diverse paneel uitvoeringen en structuren
  • Diverse mogelijkheden voor beglazing
  • Extra Optie: motor met politiekeurmerk

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Sectionaaldeur met loopdeur

Meer info

Handzender

Meer info

Cijfercode paneel

Meer info

Laag inbouwsysteem

Meer info

Draadloze drukknop 2-kanaals

Meer info

Sleutelschakelaar

Meer info

RAL kleur op maat (buitenzijde)

Meer info

Demontage en afvoer oude garagedeur € 95,-

Meer info
Sectionaaldeur PREMIUM

Sectionaaldeur Premium: eigen stijl en karakter

Met een keuze voor de sectionaaldeur ‘Premium’ heeft u meer middelen om uw gevel een eigen karakter te geven dan bij de Select-Line Maatvoering is flexibel en u kunt u kiezen uit verschillende belijningen op de panelen, diverse afmetingen panelen en vele RAL en/of Sikkens kleuren.

Samenstellen van een garagedeur naar eigen smaak en voorkeur.

Om tot een passen de garagedeur voor uw woonsituatie te komen heeft u met onze Sectionaaldeur Premium verschillende opties en mogelijkheden. Het lijkt op het eerste gezicht misschien wat ingewikkeld maar voor het uiterlijk zijn er 3 keuzes te maken en deze 3 keuzes hebben elk een aantal verschillende opties. Dankzij deze hoeveelheid aan combinatiemogelijkheden kun je zeker je eigen gewenste uiterlijk van de garagedeur vinden. De 3 keuzes komen neer op de keuze voor oppervlakte van de panelen, keuze voor eventuele belijningen van de panelen en uiteraard de keuze uit 18 ralkleuren.
Hieronder worden alle keuzeopties uitgelegd, maar heeft u vragen of wilt u de materialen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Bel ons om een afspraak te maken, dan zal onze medewerker voor u klaarstaan en alle tijd nemen om uw vragen  rondom de materialen van een sectionaaldeur of de verschillen tussen de elektrische garagedeuren  aan u te laten zien. Uiteraard kunt u ook contact via email opnemen of ons bellen. De openingstijden en contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Keuze voor het oppervlak van de panelen:

  • houtnerfstructuur (klassieke plankennerf)
  • stuccostructuur (zoals stucwerk op muren).

De structuur beslaat alle panelen van de sectionaaldeur Premium en hiermee wordt de basis van de uitstraling van de garagedeur vastgelegd.

Sectionaaldeur PREMIUM

Keuze voor belijning van de panelen:

Naast de structuur heeft u keuze uit verschillende soorten belijning van de sectionaaldeur Premium panelen.
Hier heeft u (per structuur verschillend) de keuze uit de volgende belijningsopties:

  • Plano” (vlak)
  • Plancha” (plankenlijnen)
  • Ligna” (bredere plankenlijn)
  • Cassetta” (in vakken verdeeld)

Hieronder geven we u een indruk van de lijnen en structuur, maar wilt u de opties goed bekijken en voelen dan bent u uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk). Heeft u al lang gezien wat u wilt, dan kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Sectionaaldeur Premium met Stucco oppervlak:

decoratief structuur effect

Stucco is vernoemd maar stucwerk op een muur, een licht gespikkeld oppervlak. Wanneer u kiest voor het Stucco oppervlak voor uw sectionaaldeur, kiest u voor duurzaamheid. De robuuste Stucco profilering garandeert een lange levensduur en kan tegen een stootje.

Sectionaaldeur PREMIUM

Sectionaaldeur Premium met Woodgrain oppervlak:

reliëf met houtstructuur

Het Woodgrain oppervlak refereert naar een houtstructuur en ook deze panelen voor een sectionaaldeur zijn stevig, duurzaam en ogen ietwat klassieker dan de stucco serie. Met deze panelen kunt u verder uitbouwen naar een klassieke garagedeur. Door de keuze in eventuele belijning en kleurkeuze kunt u met deze Premium sectionaaldeuren altijd komen tot een passende oplossing voor uw smaak en woonomgeving.

Kies voor eigenheid en stijl

Met een sectionaaldeur Premium in uw garage bepaald u voor een groot deel de uitstraling van uw gevel. Of u nu in de natuur woont of in een moderne nieuwe wijk, voor elke woonomgeving kunnen wij een passende deur maken. Er is veel mogelijk en wilt u hulp bij de keuze, leg onze medewerkers gerust al uw vragen voor.

Wanneer u bijvoorbeeld de combinatie Woodgrain – Cassetta voor uw sectionaaldeur uitkiest, kiest u voor de meest klassieke deur in ons assortiment. De cassettes refereren naar de traditionele houten deuren. Donkere kleuren als groen en blauw maken dit klassieke beeld af.

Sectionaaldeur PREMIUM

Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Woodgrain in combinatie met de Ligna belijning op de sectionaaldeur. Deze benadert het meest de opbouw uit brede planken terwijl de Plancha juist een smaller plankmotief heeft.

Met de Plano sectionaaldeur Premium kiest u voor een rustige eenvoudige en een wat meer neutrale uitstraling van uw garagedeur.

Keuze uit 18 verschillende RAL kleuren voor de garagedeur

Na de keuze uit de verschillende mogelijkheden in structuur en belijning zijn we bij de kleuren aan beland. Hiermee maakt u de deur af. Wordt het een klassieke houtnerf met plancha belijning en diep groen of juist het heldere geel op een mooi stuccostructuur paneel dat zonder enige belijning sterk en modern oogt. Of liever gewoon wit, tijdloos en onopvallend. Met alle opties die wij u kunnen bieden zit er vast en zeker wel een bij die past bij de uitstraling van uw woonomgeving en voldoet aan uw persoonlijke smaak.

Hieronder laten we de beschikbare RAL kleuren voor de Premium garagedeuren zien.
(De kleur kan op het scherm wat afwijken van het origineel).

Sectionaaldeur PREMIUM

Maten & prijzen sectionaaldeur Premium

De “vanaf” prijs zoals hierboven aangegeven is geldig voor sectionaaldeuren tot 2.250mm x 2.125mm (bxh).

Heeft u een garagedeur in een andere maat nodig? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken graag wat de mogelijkheden zijn voor eventuele andere maten. Hiervoor maken wij een prijs op aanvraag.

Deze prijzen zijn gebaseerd op leveringen en montage in een omtrek van 50 km rond Eindhoven. Voor gebieden buiten deze straal wordt een meerprijs (op aanvraag) in rekening gebracht.

Sectionaaldeur PREMIUM

Geïntegreerde loopdeur in uw sectionaaldeur

Een sectionaaldeur opent doorgaans omhoog. Soms is voor dagelijks loopgemak een sectionaaldeur met geïntegreerde loopdeur een goede toevoeging. Zo loopt u gemakkelijk even in en uit met bijvoorbeeld de boodschappen of zelfs met een fiets. Een loopdeur geïntegreerd in uw sectionaaldeur bespaart overigens ook warmteverlies in uw garage. Desgewenst kunnen de sectionaaldeuren kunnen worden voorzien van volglaspanelen, zodat u kunt zien wie voor de deur staat en er valt ook daglicht naar binnen waardoor de garage niet te donker is.
Uiteraard leveren wij ook de klassieke kanteldeur, deze garagedeur is de meest budgetvriendelijke oplossing voor uw garage. Met de keuze voor een kanteldeur kiest er overigens voor dat uw garagedeur in zijn geheel in eens omhoog en omlaag gaat. Het voordeel van een sectionaaldeur is dat deze wat minder zwaar is, ten opzichte van een kanteldeur en een wat chiquere uitstraling heeft.

Overige garagedeuren

Naast de diverse sectionaaldeuren in ons assortiment, waaronder deze sectionaaldeur ‘Premium’, kunt u ook de varianten ‘Design’ en ‘Select’ kiezen, wij kunnen voor vrijwel elke situatie een passende garagedeur leveren.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons via de contactpagina bereiken of bel ons op 040 262 3930. Wij staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven om voorbeelden van de garagedeuren te bekijken. Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk). Hier kunt u zelf de materialen zien en voelen, om zodoende een indruk te krijgen wat voor u de mogelijkheden voor uw garagedeur zijn.

 

Garagedeuren en onze ervaringen

Brabant Deur heeft sinds 1993 ervaring met (het plaatsen van) garagedeuren van verschillende merken en in verschillende woonsituaties. Door deze jarenlange ervaring hebben we talloze projecten op verschillende locaties en in diverse situaties met succes en naar tevredenheid van de klanten opgeleverd. Wij leveren garagedeuren tegen scherpe prijzen en op alle deuren geven wij 2 jaar all-in garantie service.

Wist u dat wij ook jarenlange ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bedrijfsdeuren? Neem eens een kijkje in het menu en bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen? Bel ons gerust, onze medewerkers staan u graag te woord.

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur