Kanteldeur
Politiekeurmerk

Kanteldeur

Vanaf  €1.175,-

De Hörmann N-80 kanteldeuren zijn al jaren een duurzame oplossing. Kiest u voor deze kanteldeur dan krijgt u een garagedeur die degelijk, veilig en budgetvriendelijk is.

  • Altijd gratis en vrijblijvende inmeetservice
  • Standaard helder witte kleur, andere kleuren mogelijk
  • Ook leverbaar met loopdeur
  • onze prijzen zijn inclusief montage

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Kleurkeuze voor kanteldeuren

Meer info

Geïntegreerde loopdeur

Meer info

Elektrische bediening

Meer info

Ondervergrendeling kanteldeur

Meer info

Demontage en afvoer oude garage- of kanteldeur €95,-

Meer info
Kanteldeur

Kanteldeur, de klassieker die met zijn tijd meegaat!

Garagedeuren zijn er in vele opties en verschillende mogelijkheden. Een van deze opties is de klassieke kanteldeur.

De kanteldeur is handmatig te bedienen, maar eventueel ook met motor leverbaar.
Ook kan er in een kanteldeur een loopdeur worden geplaatst, zodat je in en uit kunt lopen zonder dat de hele kanteldeur open hoeft. Dankzij de lage drempel kun je ook een fiets of boodschappenkarretje makkelijk mee naar binnen nemen.

Kanteldeur openen zonder herrie.

Door het soepele en fluisterstille loopwerk- en veersysteem zijn de Hörmann kanteldeuren erg stil bij het openen en sluiten. Ideaal natuurlijk, want je wilt niet de hele buurt wakker maken wanneer je in de vroege ochtend de garagedeur opent. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat je zonder grote krachtinspanning de kanteldeur makkelijk open kunt doen.

Kanteldeur kan niet zomaar neervallen.

De Hörmann kanteldeuren hebben met meervoudige trekveren die de deur omhoog helpen. Deze trekveren zorgen voor een optimale veiligheid tijdens het gebruik van deze garagedeur.
Mocht er toch, na vele jaren, één van de veren onverhoopt breken, dan houden de andere, nog intacte veren, uw kanteldeur goed vast en zal de deur niet plots neervallen.
Op deze manier bent je altijd verzekerd van een veilige garagedeur.

Kanteldeur

Kanteldeur veilig afsluiten

Het unieke draaigrendel slot en de deurvergrendeling van de Hörmann kanteldeuren bieden een nauwelijks te manipuleren vergrendeling. Hierdoor is de garagedeur altijd goed en veilig is afgesloten. Ongewenste indringers komen niet zomaar binnen.
De kanteldeur is ook leverbaar met een Politie Keurmerk Veilig Wonen vergrendeling.
Met deze vergrendeling sluit de kanteldeur op 2 punten onder en 1 punt boven veilig af.

Kanteldeuren kun je ook elektrisch openen

Hörmann kanteldeuren kunnen ook worden geleverd met een elektrisch aandrijving waarmee je de garagedeur automatisch kunt openen.
De door ons geleverde ProMatic aandrijving is betrouwbaar en veilig. Deze aandrijving is voorzien van sluitkant beveiliging. Sluitkant beveiliging zorgt ervoor dat het neergaan van de kanteldeur onmiddellijk stopt als het iets of iemand raakt. Dit kan een hond zijn die er nog net tussen door wil glippen, een boodschappentas die op het randje is blijven staan of wat er dan ook in contact komt met de neergaande kanteldeur. Het systeem ‘voelt’ dit en stopt direct de motor.

Kanteldeur

Het gemak van afstandsbediening

Ervaar het gemak van een elektrische garagedeur bij thuiskomst, dan kun je vanuit de auto, met één druk op de knop van de afstandsbediening, de kanteldeur openen zonder uit te hoeven stappen.

Bij kanteldeuren is het van belang de veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van een onder-vergrendeling. Deze onder-vergrendeling is een soort slot op uw kanteldeur, dat door de motor wordt geopend en door de motor wordt gesloten. Dankzij de speciale vorm van deze onder-vergrendeling is de garagedeur optimaal beveiligd tegen ongewenste indringers en sluit de garagedeur ook meteen perfect af.

Kanteldeur met loopdeur

Als extra optie kan de kanteldeur worden geleverd met een ingebouwde loopdeur. Deze loopdeur kun je gebruiken als makkelijke toegangsdeur voor uw garage. Hierdoor hoef je niet per sé uw hele garagedeur om wanneer je snel even naar binnen wilt.

Warmte besparend

Omdat je met een loopdeur niet meer de hele kanteldeur hoeft te openen om naar binnen of buiten te gaan, verlies je een stuk minder warmte.

Drempelloos

De ingebouwde loopdeur sluit onderaan drempelloos aan. Het optillen van een fiets of boodschappenwagentje is daarmee verleden tijd!
Makkelijk en snel in en uit met de loopdeur.

Kanteldeur

Kanteldeur naar eigen smaak en wensen aanpassen.

Maak gebruik van de verschillende opties op de kanteldeuren om je garage geheel naar eigen wens aan te passen.
Kies uit extra opties zoals:

  • een handige ingebouwde loopdeur
  • automatische bediening met de ProMatic elektrische aandrijving met afstandsbediening
  • kies uit één van de 200 beschikbare kleuren waarin we de Hörmann N-80 kanteldeur kunnen uitvoeren. Zo past deze altijd mooi bij het geheel van het huis.

De kanteldeur is een budget vriendelijke garagedeur en op vele plaatsen goed toepasbaar.

Wat kost een kanteldeur?

Bovenaan deze pagina staat de vanaf prijs en zijn verschillende opties met prijzen vermeld.Wil je precies weten wat een nieuwe Hörmann kanteldeur met de gekozen opties voor jouw garage gaat kosten?
Vraag dan een offerte aan.

Oude garagedeur vervangen?

Heeft jouw garage nog een oude deur die eruit moet worden gehaald?
Voor een kleine meerprijs voeren wij je oude garage- of kanteldeuren af, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Garagedeuren bekijken in onze showroom

Heb je vragen en wil je je liever persoonlijk laten adviseren bij het maken van de juiste keuze voor een garagedeur? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Eindhoven. Hier kun je verschillende garagedeuren en materialen zien en voelen en krijg je een goede indruk van wat de mogelijkheden voor je garagedeur zijn. Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk).

Twijfel je of een kanteldeur voor jou het beste is?

Kijk dan verder op de website naar de mogelijkheden van onze verschillende sectionaaldeuren.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op. Dit kan via de contactpagina of bel: 040 262 3930.
Wij staan je graag te woord.

Garagedeuren sinds 1993!

Brabant Deur plaatst garagedeuren van verschillende merken en in verschillende woonsituaties.
Door deze jarenlange ervaring hebben we talloze projecten op verschillende locaties en in diverse situaties met succes en naar tevredenheid van de klanten opgeleverd.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur