Brabant Deur; nieuwe vriend van Stichting Anders!

Stichting ANDERS bouwt aan een beweging van geven. Dit doen zij door het opbouwen en ondersteunen van nieuwe ANDERS netwerken in het land.

Kwetsbare mensen worden ondersteund door lokale ondernemers

Deze netwerken zijn de daadkrachtige verbinders tussen lokale noden van kwetsbare mensen en lokale ondernemers die hier met hun eigen product, dienst of talent voor in actie komen.

Bart van den Hoogenhoff en Gert Louwers van Brabant Deur zijn daarom nieuwe vriend van Stichting ANDERS Eindhoven geworden: “Dit is een initiatief dat wij graag steunen“.

Nieuwe Vriendschap!

Stichting ANDERS had een gesprek met Bart.

Kennismaking met onze nieuwe vrienden van Brabant Deur

Deur wagenwijd open. Altijd weer bijzonder om bij een bedrijf binnen te stappen. Dat begint bij de entree; kan ik mijn fiets of auto kwijt? Waar is de hoofdingang; ben en voel ik me welkom?
Bij Brabant Deur stap je binnen, word je vriendelijk verwelkomd en krijg je een luxe leunstoel aangeboden. “Vertel…”
Geen prietpraat of smalltalk, hier wordt hard gewerkt. Bart bouwde samen met Gert het bedrijf op vanaf de grond; ploeteren mag je ‘t ook noemen. Alles geven, elke opdracht weer, voor een tevreden klant. “Weet je wat dat kost, als je werklieden klaar staan om op pad te gaan en de deur gaat niet meer open…!” Ehm, nee. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar daar gaat noeste arbeid en vakmanschap aan vooraf!

Als wij iets kunnen missen zetten we dat graag in om anderen te helpen

Bart heeft een missie. Hij runt samen met Gert Louwers het bedrijf Brabant Deur met passie en met een grote betrokkenheid voor mensen, medewerkers en klanten. Dat kan alleen door winst te maken. Wat zij kunnen missen zetten ze graag in om mensen te helpen. En daarom praten we ook over het werk van Bart en Gert; Deuren, maar dan ANDERS.

 

Ondernemers helpen mensen kostenloos met hun hulpvraag

Ook wij gaan op pad, vanuit het gastvrije Microlab op Strijp-S, naar mensen die proberen te overleven. Dag voor dag. Diepe en langdurige armoede. Dichterbij dan je denkt. Deze mensen hebben een hulpvraag die ze niet zelf kunnen oplossen. Financiële middelen ontbreken en er is geen andere voorziening beschikbaar. En alleen omdat het nodig is proberen wij een ondernemer te vinden die kosteloos kan helpen. Dat lukt in bijna alle situaties. Ook dat is vakmanschap en noeste arbeid

Brabant Deur kiest voor steunpakket FRANK

Er gaat pas een deur open naar een oplossing door de inzet van de mensen van ANDERS. Gratis lukt dat niet, kwaliteit kost geld en Bart en Gert snappen dat helemaal. Zij willen graag helpen en zien nu ook ruimte om dat te doen. Brabant Deur kiest nu voor Steunpakket Frank, zodat wij weer een van de hulpvragen kunnen oppakken.
Zo maakt Brabant Deur, via ANDERS Eindhoven, echt impact. Hulpvragers zijn vaak echt heel blij en dankbaar met de hulp die ze krijgen. Wij zijn blij met de financiële middelen van ondernemers die ook echt het verschil willen maken in gezinnen in armoede.

Help ook helpen!

Wil je ook anderen helpen, maak dan impact via ANDERS.
Wij zijn blij dat wij ons steentje kunnen bijdragen.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur