Bedrijfsdeuren

Vakmanschap door Louwers Deurtechnieken

Overheaddeuren

 • 40 en 80 mm staal panelen
 • Elektrische bediening
 • Ook HD + ISO beglazing
 • Geïntegreerde loopdeur mogelijk
 • Inbouwsystemen op maat

Branddeuren

 • Brandvertragende rolschermen
 • Brandvertragende schuifdeuren
 • Tot wel 240 min brandwerend
 • Intensief getest bij EFECTIS
 • Conform CE NE en NEN norm

Schade Reparatie & Onderhoud

 • Snelle reparatie bij schade
 • Schade afhandeling met verzekering
 • Service contracten op maat
 • Jaarlijkse onderhoud- en inspectiebeurten
 • Voor vaste én nieuwe klanten

Louwers Deurtechnieken voor onze bedrijfsdeuren

Sinds 2001 is Louwers Deurtechnieken dé betrouwbare partner voor het monteren en leveren van branddeuren, brandwerende schermen, industriële sectionaaldeuren, overhead deuren en andere mogelijke bedrijfsdeuren voor industrie, bedrijven en overheid.

Voor verschillende bedrijfsdeuren, overheaddeuren, branddeuren kunt u bij ons terecht | Louwers DeurtechniekenOver de afgelopen jaren hebben wij een groot en betrouwbaar netwerk van dealers en klanten opgebouwd en wij staan altijd klaar voor onze vaste maar zéker ook nieuwe klanten. Wij zijn sterk in service, verzorgen jaarlijkse keuringen en zijn snel bij schade en noodreparaties. Ook kunt u bij ons een vast service contract op maat afsluiten. Altijd met goede voorwaarden. Wij werken met veilig en degelijk materiaal, geassembleerd in nederland, dat voldoet aan de NEN en CE normeringen. Wij zijn aangesloten bij de MetaalUnie en Nebrin. Omdat wij merk-onafhankelijk werken en vele dealers in ons netwerk hebben, kunnen wij vrijwel alle merken en soorten bedrijfsdeuren repareren en onderhouden. Bij noodreparaties zorgen wij ervoor dat u de toegang tot uw bedrijf weer veilig kunt afsluiten en desgewenst kunnen wij ook de schadeafhandeling met de verzekering regelen.

SAMEN ONDER DEURTECHNIEKEN BRABANT BV

Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken komen samen onder het overkoepelende DEURTECHNIEKEN BRABANT BV. Op deze manier kunnen wij onze locatie, het personeel en het materieel optimaal benutten. Over de geschiedenis van Louwers Deurtechnieken en de ervaring in het plaatsen van overheaddeuren, branddeuren en overige industriële garagedeuren, in de tijd van voor de samenvoeging, kunt u uitgebreid lezen op de ‘over ons’ pagina op van Louwers Deurtechnieken.

STERK DOOR SAMENWERKING

Door deze samenwerking zijn wij sterk geworden in het monteren, onderhouden en het leveren van onderhoud en snelle schadeservice. Ook kunnen wij beide soort klanten van vaste service contractenvoorzien en nemen u zo alle zorg uit handenwaardoor uw garagedeur of bedrijfsdeur altijd optimaal zal functioneren. Wij staan garant voor snelle en betrouwbare service. Louwers Deurtechnieken heeft samen met Brabant Deur ruime ervaring van meer dan 25 jaar met het plaatsen van industriële deuren en particuliere garagedeuren. Voor beide soorten klanten staat ons vaste team van vakmonteurs altijd klaar om in nood een schade snel te herstellen. Wij zetten ons altijd vol in voor zowel vaste klanten als nieuwe klanten. Voor beide bedrijven hebben wij hetzelfde telefoonnummer in gebruik, zodat u altijd juist kan worden geholpen.
Neemt u gerust contact met ons op via ☎︎ 040 – 26 23 930 en onze medewerkers op ons kantoor zullen u vriendelijk en vakkundig te woord staan.

Service contracten op maat

Wilt u zeker zijn van een duurzaam en veilig gebruik van uw bedrijfsdeuren of garagedeuren? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor regelmatig onderhoud en onze service contracten stellen wij in samenspraak en naar behoefte en gebruik met de klant op waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige bedrijfsdeur of garagedeur.

Voor meer informatie over de schade, reparatie en onderhoud van bedrijfsdeuren kunt u meer lezen op de schade, reparatie en onderhoud pagina van de website van Louwers Deurtechnieken. Neemt u bij vragen gerust contact op zodat wij kunnen kijken wat wij voor u bedrijfsdeur of garagedeur kunnen betekenen.

Merk onafhankelijk en Nederlands product

Alle door ons geleverde garagedeuren en bedrijfsdeuren worden in Nederland gefabriceerd met duurzame en hoogwaardige materialen. Alle materialen zijn stevig, hebben veilig hang en sluitwerk en hebben standaard 2 jaar all-in garantie. Het materiaal van alle door ons geleverde elektrische garagedeuren en bedrijfsdeuren zijn stevig en vrijwel onderhoudsvrij en voldoen aan de geldende CE en NEN normeringen. Omdat wij merk-onafhankelijk werken en vele dealers in ons netwerk hebben kunnen wij altijd de juiste onderdelen gebruiken, ook als u een overheaddeur of garagedeur heeft die al wat ouder is. Wij staan altijd klaar voor vaste, maar zeker ook nieuwe klanten, onafhankelijk of wij de deur hebben geplaatst of niet.

Bedrijfsdeuren en energiebesparing.Bedrijfsdeuren in vele opties en mogelijkheden | Brabant Deur

Wij zijn tegenwoordig allemaal meer bewust van het voordeel van energiebesparing. De keuze van een bedrijfsdeur speelt hierbij een grote rol. Bewust gebruik van de deur en de korte openingstijden zijn hierbij het meest effectief. Daarnaast zijn geïsoleerde panelen, dubbel glas en een goede afdichting van groot belang. Wij informeren u graag over hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Wilt u een offerte aanvragen voor een bedrijfsdeur of garagedeur?

Bekijkt u rustig onze websites om een indruk te krijgen van het assortiment en de verschillende mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Bij vragen staat ons team u graag te woord.

U kunt voor alle soorten sectionaaldeuren en overheaddeuren een offerte aanvragen, dan heeft u vooraf een goede indruk van de kosten. Wij zullen u een offerte doen sturen waarna uiteraard samen verder kan worden gekeken naar persoonlijke aanpassingen en eventueel toe te voegen opties zoals vensterramen, lichtbalken of een slimme garagedeuropener om de mensen gecontroleerd toegang te verlenen tot uw ruimtes.

Ons vaste team van monteurs

Betrouwbaarheid en vakmanschap staat bij Louwers Deurtechnieken en Brabant Deur hoog in het vaandel en daarom werken wij met een vast team van ervaren en betrouwbare monteurs, welke voor zowel Brabant Deur als voor Louwers Deurtechnieken op pad gaan. Wij werken met goed opgeleide vakmensen en zij weten dankzij  hun jarenlange ervaring alles van het plaatsen en onderhouden van garagedeuren en bedrijfsdeuren.

 

Vragen over bedrijfsdeuren of wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor een afspraak kunt u ons bellen op: 040 – 2623930 of neem via de contactpagina contact met ons op. Ons vakkundig team staat u graag met al hun kennis te woord om u zo goed mogelijk te kunnen laten beslissen over een bedrijfsdeur voor uw situatie. Wilt u een prijs weten voor uw bedrijfsdeur? Neemt u dan gerust contact op om door ons een offerte te laten maken.

Wij bedanken u alvast voor uw interesse en hopen dat u een samenwerking met Brabant Deur of Louwers Deurtechnieken overweegt.

Heeft u niet gevonden wat u zocht op deze pagina?

Neem dan eens een kijkje op de pagina van de sectionaaldeuren of de pagina van de klassieker in  ons assortiment, de kanteldeur.

Bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren
Bedrijfsdeuren