Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Vanaf  € 2.995,00

Een modern en strak op maat gemaakt nederlands product met eigenheid en stijl. De panelen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn van nagenoeg onderhoudsvrij materiaal gemaakt. Veilig, degelijk én… geen jaarlijks schilderwerk.

  • Exact op maat gemaakte garagedeur
  • In nederland gefabriceerd
  • Hoge isolatiewaarde
  • Ook verkrijgbaar met driepunts-sluiting

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Kleur naar keuze

Meer info

3-punts sluiting

Meer info

2 stuks venster

Meer info

Deurdranger

Meer info

Demontage en afvoer oude garagedeur € 95,-

Meer info

Openslaande garagedeuren; veelzijdig toepasbaar en groot gebruiksgemak.

Deze dubbele openslaande garagedeur heeft zichzelf in de loop der tijd bewezen als een handige, gemakkelijke en vooral onderhoudsvriendelijke garagedeur. Deze garagedeuren openen licht en soepel en bieden een brede doorgang als beide worden geopend. In tegenstelling tot de kanteldeur loop je met deze dubbele openslaande garagedeur makkelijk even in en uit met bijvoorbeeld een fiets, afvalcontainer of de hond. Wilt u een motor of scootmobiel in de garage stallen, dan kunnen deze ook makkelijk naar binnen via de brede doorgang. Dit gebruiksgemak is de reden dat deze deur momenteel ons best lopende product geworden is.

Openslaande garagedeuren

Op maat gemaakte dubbele openslaande garagedeuren;

altijd passend en naar persoonlijke voorkeur.

De dubbele garagedeur wordt altijd op maat gemaakt en daardoor kunnen we deze deur in nagenoeg elke doorgang plaatsen. De maximum afmetingen voor een dubbele garagedeur zijn 3×3 meter.
Afhankelijk van het gebruik van de ruimte en met gevoel voor eigenheid en stijl kunt u de deuren zo samenstellen dat het past in uw omgeving en is geoptimaliseerd voor het gebruik. Er is een ruime keuze aan panelen, kleuren en eventueel ramen, hierdoor leveren wij geen standaard product af,  maar een stijlvolle en praktische openslaande garagedeur die altijd past bij uw smaak, stijl en omgeving.

Wilt u liever a-symetrische openslaande garagedeuren?

Uiteraard zijn de openslaande deuren leverbaar met 2 gelijke deuren, maar deze mogen ook in afmeting verschillen. Wilt u aan één kant een bredere doorgang omdat dit voor de stalling van bijvoorbeeld een scootmobiel of motor  handiger is? Dat is geen enkel probleem, wij kunnen de dubbele garagedeuren in 2 verschillende afmetingen voor u maken. Hou er wel rekening mee dat de maximale breedte van de deuren 1,5 meter is (de maximale breedte is 3 meter voor de gehele doorgang met 2 deuren).

Nieuwe materialen = nieuwe mogelijkheden!

Bij een garagedeur hebben mensen nog steeds een garagebox met roldeur voor ogen, maar de tijden én de materialen zijn veranderd. Dankzij het duurzame materiaal met hoge isolatiewaarde zijn nieuwe toepassingen mogelijk. Een garageruimte aan huis kun je nu makkelijk omtoveren tot een extra hobby of werkplek. De openslaande garagedeuren kunnen worden voorzien van glazen panelen waardoor er daglicht binnen valt. Ook een een tuinkamer behoort tot de mogelijkheden. Op koudere maar zonnige dagen toch genieten van je tuin? Met glazen openslaande deuren haal je buiten naar binnen! Deuren dicht open of half open, de beleving van de rust van de tuin geeft de ruimte zijn extra sfeer.
Wij zien hier een trend ontstaan. Dankzij de ruime keuzen aan materialen en kleuren is er voor elke situatie een mooie oplossing te vinden. Heeft u een idee maar twijfelt u over de mogelijkheid? Neem gerust contact met ons op, wij zullen met u meedenken om tot een passende openslaande garagedeur te komen waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren

Isolerende functie van de openslaande garagedeuren

De panelen zijn van hoogwaardig staal en hebben een optimale isolatiewaarde van Rc = 2 W/m2K, wat vergelijkbaar is met die van een spouwmuur. De kozijnen en profielen zijn thermisch onderbroken (koudebrug). Dankzij de afdichting rondom en de onderdorpel die we plaatsen is de garage vrijwel tochtdicht. Het grote voordeel hierbij is dat u de ruimte van de garage voor meer doeleinden kunt gebruiken dan alleen opslag van een auto.

De dubbele openslaande garagedeur vraagt weinig onderhoud

De openslaande deuren lijken van kunststof gemaakt, maar zijn in feite panelen van hoogwaardig gepoedercoat metaal met een geisoleerde binnenkern. Deze robuuste garagedeuren gaan jaren lang mee zonder noemenswaardig onderhoud. Het materiaal van de openslaande garagedeur kunt u op zijn tijd gemakkelijk schoonhouden door het met wat water af te nemen.

Robuust materiaal

De beide deuren worden standaard gehangen met elk 2 aluminium scharnieren waardoor de deur stevig en robuust is en altijd gemakkelijk en licht te openen is. Bovendien zorgen deze scharnieren en het metaal ervoor dat de deur stevig en recht blijft, niet afhangt of verzakt en bovendien hoeft het niet te worden geschilderd, dit in tegenstelling tot de klassieke houten garagedeuren. Desgewenst is de openslaande deur ook leverbaar met meerdere scharnieren of met een 3-punts sluiting voor extra veiligheid.

Keuze uit verschillende panelen

De openslaande garagedeuren kunnen worden gemaakt van verschillende panelen, hierdoor kunt u een garagedeur samenstellen naar persoonlijke voorkeur. Klassiek of modern, in een opvallende kleur of juist laten opgaan in de omgeving.

Wij tonen hier op de pagina enkele opties, maar neem gerust contact met ons op, dan kunnen we u nog veel vertellen over de mogelijkheden óf… breng eens een bezoekje aan onze showroom, daar kun u de materialen zien en voelen zodat u een goed beeld krijgt bij de mogelijkheden. Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk).

Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren

Venster ramen geven de garagedeur een eigen karakter

Licht kan soms ook wenselijk zijn in de garageruimte en deze geven de openslaande garagedeuren ook een extra eigenheid en unieke uitstraling. Zo kunnen er kleine RVS patrijspoorten worden geplaatst, maar de deur kan ook worden opgebouwd uit hele panelen van glas.
Afhankelijk van het gebruik van de ruimte zijn er vele opties en mogelijkheden om licht toe te laten of naar buiten te kunnen kijken. Studio of werkplek aan huis?  Een dubbele openslaande deur met grote glaspanelen geeft een vrij gevoel, zo zit u binnen maar toch dicht bij buiten. Zo hebben wij onlangs een openslaande garagedeur met glazen panelen in de opening naar de tuin van een yogastudio gemonteerd.

Kan de dubbele garagedeur ook worden geopend met afstandsbediening?

Ook dat is mogelijk, wij kunnen een elektrische aandrijving plaatsen waarmee u de deur van een afstand al kunt openen zodat u met bijvoorbeeld een scootmobiel zo naar binnen kunt rijden.

Let wel op dat de deur dan alleen maar elektrisch kan worden bediend en niet meer met de hand.
Vraag naar de mogelijkheden, mail of bel ons gerust.

 

 

Maatvoering en isolatiewaarden

Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren
Openslaande garagedeuren

Isolatiewaarde Luxeline Twin
Afmeting: 2000mm x 2300mm
-Paneelvulling  0.91 W/m2K

-Dubbel hardglas  2.72 W/m2K

Isolatiewaarde Luxeline Single
Afmeting: 900mm x 2300mm
-Paneelvulling 1.28 W/m2K

-Dubbel hardglas 2.96 W/m2K

Deze uitstekende isolatiewaarden zijn mede dankzij de thermisch onderbroken 040 | Lux-line aluminium profielen.

Openslaande garagedeuren

Sterk
Binnen en buitenzijde gegalvaniseerde stalen beplating

Goed isolerend
Dmv 40 mm vlamdovend isolatie purschuim met een K waarde

Poedercoating
Geen roestvorming door ingebrande poedercoating op de profielen en kozijnen.

Meerpunts sluiting 
Optioneel meerpunts sluiting om uw garagedeur extra veilig te maken. De minimale hoogte voor het plaatsen van de meerpunts sluiting is 206 cm.

Verstelbare scharnieren

Een goed voorbeeld van onze slimme techniek zijn onze speciaal verstelbare scharnieren, hiermee kunnen we de deur ook nog na het plaatsen exact recht hangen.

Heeft u nog vragen over onze openslaande garagedeuren?

Voor een offerte of vragen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina of bel ons op 040 262 3930. Wij staan u graag te woord.
Naast onze openslaande garagedeuren leveren wij ook de klassieke kanteldeuren en hebben wij een ruime keuze aan sectionaaldeuren.

Kijkje in onze showroom

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Eindhoven om voorbeelden van de deuren te bekijken en de materialen te zien en voelen om zodoende een indruk te krijgen wat voor u de mogelijkheden voor uw garagedeur zijn.
Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk). Onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

 

Garagedeuren en onze ervaringen

Brabant Deur heeft al sinds 1993 ervaring met garagedeuren van verschillende merken en met verschillende opties.

Door de jaren heen hebben we talloze projecten op verschillende locaties en in diverse situaties met succes en naar tevredenheid van de klanten opgeleverd. Wij leveren garagedeuren tegen scherpe prijzen en op alle deuren geven wij 2 jaar all-in garantie service.

Wist u dat wij ook jarenlange ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bedrijfsdeuren?

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur