18-03-2023

Broodfonds “De Kempische Mik” is een kei fijn klupke!

In mei 2019 is Bart betrokken geweest bij het opzetten van Broodfonds De Kempische Mik, een groep van 51 ondernemers uit de Kempen, en heeft hij de rol van penningmeester voor een aantal jaren op zich genomen.
Elke 3 maanden komt deze vereniging samen en brengen we tweemaal per jaar een bezoek aan het bedrijf van één van de aangesloten ondernemers.
Op die manier houden we contact in de vereniging en krijgen we een goed beeld van de passie van onze leden en dat geeft vertrouwen. Uiteindelijk steun je met een Broodfonds elkaar en zijn we financieel solidair in het geval van ziekte bij één van de aangesloten ondernemers. Dus hoe mooi is het om elkaars bedrijven te bezoeken en waar mogelijk elkaar te ondersteunen.

Dit keer kwamen zo’n 30 leden van het Broodfonds De Kempische Mik bij Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken langs op de Lage zijde 1 B&C te Eindhoven. De opkomst was goed en de sfeer was gezellig. De koffiemachine gaf bij het eerste kopje meteen de geest, maar gelukkig stond onze medewerker en rots in de branding farida lemouchi meteen klaar om koffie in de pot te zetten. Na een luxe broodje mét koffie en thee hebben Gert en Bart uitgebreid verteld waar ze al die jaren aan gewerkt hebben en hoe ze tot hier zijn gekomen. Ook heeft onze adviseur bedrijfsdeuren Ron Koppelmans een korte uitleg gegeven over het belang van het goed onderhouden en keuren van de bedrijfsdeuren.

Vervolgens hebben we de groep rondgeleid door onze panden.  In onze geheel vernieuwde showroom hebben we uitgebreid stil gestaan bij de verschillende type garagedeuren en de vele mogelijkheden die deze deuren tegenwoordig bieden.
Vlak voordat we de netwerk borrel begon, stelde Rob Kimpen van HKB zich voor. Rob begeleid onze bedrijven en zijn coaching is zeer waardevol voor ons als groeiende organisatie.
Tot op het laatste moment was iedereen geïnteresseerd in de uitgebreide pitch over wat hij en Niels Koks voor ons als ondernemers kunnen betekenen.
Nadien hebben we onder het genot van een hapje en drankje nog wat nagepraat.

Wát een fijne groep mensen is die Kempische Mik!
Wij, Gert en Bart, zijn dan ook erg blij dat we na jaren nog steeds aangesloten zijn bij dit broodfonds.

Onze dank gaat uit naar Gerie van Leeuwen en Ron van der Ploeg voor de attentie en hun nimmer aflatende steun voor het Broodfonds. Willem Beenen voor zijn aanwezigheid en betrokkenheid.

fotografie: Sas Schilten

 

15-03-2023

Brabant Deur heeft Aloysiusschool “De Korenaer” meegeholpen met de aanschaf van een nieuw schoolbusje.

Een tijdje geleden kregen wij van Femke Kühne van Saam de vraag of we de Aloysiusschool De Korenaer wilde helpen met de aanschaf van een nieuw schoolbusje. Samen met andere ondernemers uit Eindhoven hebben we via sponsoring gezorgd dat zij deze bus konden aanschaffen.
De bus werd geleverd en alle sponsoren werden uitgenodigd om dit heugelijke feit te vieren. Na een korte inleiding en een muzikaal optreden van enkele leerlingen. Vervolgens liet Jacco ons verschillende lokalen zien en verschillende docenten vertelden waarom ze graag op deze school en met deze jongeren werken.

Ongelofelijk, wat een enthousiasme en goede inzet van deze mensen! Deze school kijkt goed naar het kunnen, de passie en de drive van hun leerlingen zodat deze in de juiste richting kunnen worden begeleid en op een goede plek terecht komen.  Zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid maar ook passie en creativiteit worden hier volop gestimuleerd. Onder de indruk en met een nog beter gevoel over onze sponsoring zat ik later thuis nog na te genieten.
Echt blij dat wij met Brabant Deur weer een steentje hebben kunnen bijdragen aan een belangrijk en sociaal project.
Met dank aan Jos Vinders en de Aloysius Stichting
voor het gastvrije ontvangst.

Fotografie: Sas Schilten

 

Brabant Deur; nieuwe vriend van Stichting Anders!

Stichting ANDERS bouwt aan een beweging van geven. Dit doen zij door het opbouwen en ondersteunen van nieuwe ANDERS netwerken in het land.

Kwetsbare mensen worden ondersteund door lokale ondernemers

Deze netwerken zijn de daadkrachtige verbinders tussen lokale noden van kwetsbare mensen en lokale ondernemers die hier met hun eigen product, dienst of talent voor in actie komen.

Bart van den Hoogenhoff en Gert Louwers van Brabant Deur zijn daarom nieuwe vriend van Stichting ANDERS Eindhoven geworden: “Dit is een initiatief dat wij graag steunen“.

Lees op deze pagina meer over onze vriendschap met Stichting Anders


 

DE APK check: een éénmalige onderhoudsbeurt voor je garagedeur

Vanaf nu voeren wij ook een éénmalige onderhoudsbeurt uit.
Dit doen we bij bestaande én nieuwe klanten, op élk merk garagedeur.

Geen vast onderhoudscontract!

Wij zorgen ervoor dat elke garagedeur na de check weer perfect functioneert.
Lees meer op de uitgebreidere pagina over de APK check


 

02-06-2023

Feestelijke opening van de nieuwe showroom!

Na maanden van hard werken door al onze medewerkers openden wij, eigenaren Bart van den Hoogenhoff en Gert Louwers, afgelopen vrijdag 2 juni met trots de gloednieuwe showroom voor klanten van Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken (specialistische tak van ons bedrijf op het gebied van bedrijfsdeuren).

Bart:”We zitten al jaren in dit pand aan de Lage Zijde 1B in Eindhoven en vorig jaar kregen we de kans om het pand naast ons erbij te betrekken. Dit gaf ons de kans om een nieuwe showroom in te richten zodat we klanten nog beter uitleg kunnen geven over de vele mogelijkheden en materialen waar we mee werken.”

Brabant Deur verkoopt al sinds 1993 garagedeuren in Eindhoven en de Kempen met een grote groep particulieren, bedrijven en VVE’S als klant. Bij ons kun je terecht voor een sectionaaldeur, openslaande deur, een zijwaarts schuivende deur, kanteldeur of garagedeur met loopdeur. In de nieuwe showroom geven we je een goed beeld én professioneel advies over de vele mogelijkheden.

Bart:”Met deze stap kunnen we onze klanten nog beter adviseren en dat is nou nét wat we wilden. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om advies op locatie te geven bij mensen thuis of een bedrijf.”

Kom langs in de nieuwe showroom!

Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom.
Parkeren kan voor de deur en de koffie staat klaar.

Maak een afspraak via 040-2623930 of info@charming-mendel.87-236-103-106.plesk.page.

Een Brabant Deur zorgt voor de finishing touch van je huis!

fotografie: Sas Schilten

Het Brabant Deur / Louwers Deurtechnieken team in juni 2023
Het Brabant Deur / Louwers Deurtechnieken team in juni 2023

 

03-03-2023

Sneak peek!

De uitbreiding van ons pand en daarmee ook de verbouwing is bijna voltooid. Wat zijn wij blij met het resultaat tot nu.

Zie hier onze nieuwe showroom!

Dit is de plek waar wij graag de tijd nemen om vragen van klanten te beantwoorden en te helpen met het kiezen van de juiste garagedeur.

Wil je een sectionaaldeur of misschien een openslaande garagedeur kopen, maar heb je nog vragen? Maak een afspraak voor een showroombezoek, dan nemen wij alle tijd om je te helpen.


 

10-02-2023

 

Brabant Deur Luchtballon in de sneeuw!

De Inzeller Ballonwoche (Duitsland) staat elke keer weer garant voor een spectaculair evenement!
Van 22 tot 28 januari 2023 was het team van Falcon Ballooning uit Valkenswaard erbij met de Brabant Deur luchtballon. Een vlucht in de bergen met de mooie sneeuwtoppen en in de avond de nightglow waarbij elk team de luchtballon laat gloeien.

Fotograaf Jonas Hoffmann maakte deze prachtige foto’s.


23-09-2022

 

Brabantdeur is partner van Stichting Anders

Stichting ANDERS  gelooft in het principe van geven. Niet om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit doen ze door het opbouwen en ondersteunen van diverse ANDERS netwerken in het land. Deze netwerken zijn de daadkrachtige verbinders tussen lokale noden van kwetsbare mensen en lokale ondernemers die hier met hun eigen product, dienst of talent voor in actie komen en daar werken wij graag aan mee.

Brabant Deur is troste partner van Stichting ANDERS Eindhoven.
Kijk voor meer informatie over de stichting en het werk op hun website.


15-7-2022

Onze garagedeuren in The Art of Living magazine!

The Art of Living is een toonaangevend woon- en lifestylemagazine op het gebied van luxe wonen. In dit magazine komen gerenommeerde architecten, vakspecialisten en leveranciers aan het woord die een exclusief inkijkje geven in de wereld van hoogwaardige materialen en toepassingen. Het magazine verschijnt 3x per jaar.
In de nieuwe editie wordt uitgebreid aandacht besteed aan een prachtige langgevel boerderij, ontworpen door architect Kris Mandigers.
Brabant Deur heeft 2 top kwaliteit garagedeuren geplaatst in de bijbehorende garage. Het zwarte Ligna Woodgrain paneel met stoere plank motief uit onze design line past goed bij de houten bekleding van de garage.
Wij zijn heel blij met deze mooie publicatie van ons werk.


 

30-6-2022

FRITS magazine met Deurtechnieken Brabant over sociaal ondernemen.

In het nieuwe FRITS magazine staat dit keer een mooi artikel met onze directeur Bart Van Den Hoogenhoff.

Hij spreekt met Anton van Limpt van Bestronics en Mirjam van den Hurk van Ergon over werkgevers die willen investeren in werknemers en hoe sociaal ondernemen een uitkomst kan zijn bij krapte op de arbeidsmarkt. De samenwerking met ERGON kan hierbij voor werkgevers een uitkomst bieden om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen.


 

21-06-2022

De nieuwe gevel van Deurtechnieken Brabant.

De verbouwing aan de Lage zijde in Eindhoven is in volle gang en we lichten graag een tipje van de sluier op.

Louwers Deurtechnieken valt samen met Brabant Deur onder de gezamenlijke naam Deurtechnieken Brabant.
Wij voeren deze 2 bedrijven onder 1 dak en daardoor kunnen wij zowel de bedrijfsmatige- als particuliere klanten helpen met alle soorten service en onderhoud.

De komende maanden wordt er hard gewerkt zodat we eind 2022 twee panden gaan samenvoegen tot één geheel. Hiermee realiseren we onder andere:

 • Een gloednieuwe showroom.
 • De magazijnen worden compleet vernieuwd.
 • De kantoorruimtes worden gemoderniseerd.

De komende tijd houden we jullie graag op de hoogte van de vooruitgang, maar nu eerst genieten van deze fraaie gevel.


 

14-12-2021

No Guts No Glory Op The Tower!

Als we iets doen dan pakken we het groots aan

 

Louwers Deurtechnieken is partner van Stichting No Guts No Glory.
Deze stichting zameld geld in om bijzondere belevenissen en wensen mogelijk te maken voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.

Door een  persoonlijke ervaring met het werk van de stichting hebben wij besloten om onze schouders eronder te zetten en ons best te doen de stichting meer bekendheid te gaan geven.

Daarom wordt de campagne die Deurtechnieken momenteel voert voor Stichting No Guts No Glory,
groots gepresenteerd op The Tower middenin het centrum van Eindhoven.

‘Because living
is more
than being alive.’


Steunt u mee?

Onze campagne loopt nog een paar dagen tot 20 december a.s.
We hopen op jullie steun voor deze geweldige stichting want samen maken we het verschil.
Al het geld gaat rechtstreeks naar de stichting!

Lees op deze speciale pagina van Deurtechnieken.nl
meer over onze motivatie, de activiteiten van de stichting en hoe je kunt helpen.


 

12-07-2021

Met trots presenteren we:

De Brabant Deur Luchtballon!

Wij houden van nieuwe initiatieven

Na een jaar in alle stilte te hebben gewerkt aan een inspirerende samenwerking, is dan nu het moment daar en presenteren we onze gloednieuwe luchtballon. Vorige week is onze luchtballon officieel gedoopt voor een behouden vaart en mochten we onze eerste vaart maken in deze Cameron Z120, volledig met de hand gemaakt in Bristol, UK.

Sponsor

In samenwerking met het Falcon Ballooning team is er een 5-jarig sponsorcontract afgesloten en is de prachtige Brabant Deur Ballon werkelijkheid geworden. Falcon Ballooning is een intiatief van Peter Smits die na één keer varen verkocht was en zijn piloot brevet besloot te behalen. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers zorgt dit geoliede team voor een onvergetelijke en inspirerende ervaring.

Beleef deze unieke ervaring

De komende jaren kunt u de ballon boven onze prachtige Brabantse provincie zien varen. Een schitterend gezicht, waar wij als sponsor enorm gelukkig van worden! Wilt u met uw team, relaties, familie of juist alleen in alle stilte genieten van een ballonvaart boven onze prachtige provincie Noord-Brabant?

Boek een vaart in de Brabant Deur Luchtballon via: www.falconballooning.eu

Middels deze weg willen wij nogmaals alle betrokkenen bedanken voor dit geweldige initiatief.


foto’s: Sas Schilten

 

 

 


 

16-03-2021

Wij hebben de nieuwe hal van Slijpcentrum De Rooy van industriële roldeuren, snelloopdeuren en vouwdeuren voorzien.

In dit project is er onder andere samen gewerkt met BAN Bouw en Slijpcentrum De Rooij. Door een duidelijke communicatie tussen alle partijen, is dit project soepel en vlot verlopen.

Het is fijn om te werken met bedrijven en mensen die bouwen op elkaars vakkennis en ervaring.

Brabant Deur Bv bedankt Slijpcentrum De Rooij en Ban Bouw voor de prettige samen werking.

 


 

14-01-2021

Ook nu staan we voor u klaar!

 

Een kanteldeur, sectionaaldeur, zijwaarts schuivende sectionaaldeur of een openslaande garagedeur? Door ons brede assortiment kiest u uw gewenste deur geheel in stijl met de omgeving, de sfeer en het karakter van uw woning. Naar eigen wens zijn de kleuren, de structuur en de afwerking te bepalen.

U bent, ook nu, van harte welkom in onze showroom in Eindhoven.

 

We hanteren de volgende voorwaarden:

 • Bezoek onze showroom alléén op afspraak
 • Maximaal 2 bezoekers per afspraak
 • We volgen uiteraard de richtlijnen van de RIVM en houden 1,5m afstand
 • Bezoekers van de showroom mogen geen gezondheidsklachten hebben

Wilt u liever toch advies aan huis?
Inmeten op locatie blijft mogelijk als extra service.

 

Direct een afspraak maken? U vindt onze gegevens op de contactpagina


 

11-11-2020

Brabant Deur op de lichttoren

 

Ook dit jaar hebben wij weer een presentatie van onze november actie op de lichttoren bij het station in Eindhoven.
Het is altijd indrukwekkend om te zien, zelfs vanaf de fellenoord, aan de achterkant van het station, is het al zichtbaar.
Hebben jullie ‘m al gespot?


 

26-10-2020

Koop in november uw nieuwe garagedeur en ontvang een cadeaubon t.w.v. € 100!

Wij zorgen al 27 jaar voor de finishing touch van uw huis, onze partner Groenen Bouwmarkt zorgt voor de sfeer binnen in huis.
Daarom geven we aankoop van een nieuwe garagedeur in november een cheque ter waarde van € 100 cadeau bij Groenen Bouwmarkt in Veldhoven.
Met een groot assortiment in o.a. verf, verlichting, keukens, badkamers én deuren is er voor ieder wat wils.

Maak snel een afspraak in onze showroom of bij uw thuis voor de vele mogelijkheden.

Spelregels:

 • De garagedeur wordt gekocht tussen 1 en 30 november 2020 bij Brabant Deur.
 • De cadeaubon wordt na betaling opgestuurd naar uw thuisadres.
 • De cadeaubon kan tot 1 jaar na uitgave worden ingewisseld bij Groenen Bouwmarkt.
 • Alleen de originele bon is in te wisselen.

 

25-10-2020

De nieuwe editie van de FRITS woongids is uit!

Elk jaar in oktober brengt FRITS magazine de nieuwe Frits Woongids uit. Deze handzame gids biedt een ruime indruk van speciaalzaken uit de regio Eindhoven waarmee je inspiratie kunt op doen voor alles in en om het huis.
Wij zijn blij om onze mooie projecten via dit magazine te kunnen tonen.

Heeft u nog geen exemplaar kunnen bemachtigen?
Bekijk dan hier de online versie van de Frits Woongids 2020 met op pagina 57 Brabant Deur.

FRITS WOONGIDS 2020 | Brabant Deur


 

Openslaande garagedeur in 1 dag geplaatst

Openslaande garagedeuren:
Dé trend van dit moment!

Het laten plaatsen van een nieuwe garagedeur lijkt een enorme ingreep, maar Brabant Deur zit al meer dan 25 jaar in het vak en wij werken snel en effectief. Zo kunnen wij een openslaande garagedeur al in 1 dag voor u plaatsen.

 • Altijd op maat gemaakt
 • Nederlands product
 • Hoge isolatiewaarde

 

23-07-2020

Onze Design Line sectionaaldeuren uitgelicht in het Excellent Magazine

Wij hebben een prachtige spread in de juli uitgave van het Excellent Magazine – Wonen & Leven. Hét magazine voor de lezer die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en een exclusieve lifestyle.

Wij plaatsen garagedeuren in eenvoudige garageboxen, maar werken ook samen met architecten om tot top design te komen. Onze DESIGN LINE garagedeuren komen in dit magazine goed tot hun recht. We laten graag zien dat er meer mogelijk is, zoals de stijlvolle verlichting die het huis en de garage ook in de avond een allure bezorgd. Of een tuinhuis, dat met de doorzichtige vensterpanelen tot een prettig buitenverblijf kan worden omgetoverd. Wij denken graag mee met onze klanten om samen tot nieuwe creaties te komen.
Het magazine is nu verkrijgbaar, maar op onze Brabant Deur – Excellent Magazine webpagina kun je het artikel ook lezen.

Excellent Wonen publicatie | Brabant Deur


 

Showroom weer open voor bezoek

Goed nieuws!

Omdat de coronamaatregels weer wat worden versoepeld hebben wij besloten om onze showroom weer open te stellen. Vanaf maandag 11 mei bent u weer van harte welkom om de uitgebreide collectie te komen bekijken. Voor ieders veiligheid hanteren wij de volgende voorwaarden:

 

showroom op onze locatie | Brabant Deur

 • Bezoek showroom alléén op afspraak.
 • Maximaal 2 bezoekers per afspraak.
 • We volgen uiteraard de richtlijnen van de RIVM en houden 1,5 meter afstand.
 • Bezoekers van de showroom mogen geen gezondheidsklachten hebben.
 • Er kan helaas geen gebruik worden gemaakt van het toilet.

 

Wilt u liever toch advies aan huis, inmeten op locatie blijft mogelijk als extra service.

Neemt u contact met ons op via mail of telefoon, dan plannen wij graag een afspraak met u in.
Wij ontvangen u graag met koffie en iets lekkers!


 

14-04-2020

Brabant Deur helpt snel bij acute noodsituaties.

Wij zagen dit nieuwsbericht in de media en vlak daarna ging onze telefoon.

De eigenaren van dit pand werden plots opgeschrikt door een enorme knal. Inbrekers hadden de volledige garagedeur eruit gereden, waarschijnlijk met de bedoeling om de motoren die in de garagebox staan, te stelen. Brabant Deur heeft in opdracht van de eigenaar direct een nood reparatie verricht. Vandaag heeft Brabant Deur van de VvE beheerder de opdracht gekregen om met spoed een nieuwe kanteldeur deur te plaatsen.

Ook dát is de kracht van Brabant Deur, snel een noodreparatie verrichten, dezelfde dag een schade expertise voor de verzekeraar aanbieden, toelichting geven aan alle betrokken partijen en de opdracht perfect uitvoeren. Over enkele weken plaatsen wij een nieuwe kanteldeur, in goed overleg met de VvE beheerders en bewoners.

Wij zijn heel blij dat mensen ons weten te vinden en wij hulp kunnen bieden bij dit soort vervelende situaties. Wij doen ons uiterste best om direct een oplossing te vinden zodat in elk geval de garage weer veilig kan worden afgesloten en de eigenaren rustig over de nieuwe oplossing kunnen nadenken.

27-03-2020

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

 

Met vertrouwen in de toekomst kunnen wij met enige trots bekendmaken dat Deurtechnieken Brabant BV, (de overkoepelende BV waaronder Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken samenwerken) de panden aan de Lage Zijde 1B & 1C te Eindhoven heeft aangekocht.

Al ruim 24 jaar is Brabant Deur gevestigd op de Lage Zijde 1B te Eindhoven, een mooie locatie op het industrieterrein Kapelbeemd, maar al geruime tijd biedt dit pand niet genoeg mogelijkheden om er een efficiëntere manier van werken mogelijk te maken. Met name de te kleine en gedateerde showroom is een doorn in het oog van de huidige eigenaren.

Door de succesvolle samenwerking tussen Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken over de afgelopen jaren, zijn beide bedrijven zodanig gegroeid, dat een grotere huisvesting noodzakelijk is. Door de aankoop van beide panden naast elkaar is het voor ons nu mogelijk om in de toekomst uit te gaan breiden.

Zo wordt er een nieuwe showroom ontwikkeld waarmee we onze klanten een nog beter beeld kunnen gaan geven van de vele mogelijkheden op het gebied van garagedeuren en bedrijfsdeuren en hen uitgebreid kunnen informeren over onze producten.
We blijven werken op de manier die zowel de zakelijke als particuliere klant van ons gewend is;
sterk in maatwerk, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Wij willen via deze weg al onze opdrachtgevers, leveranciers en particuliere klanten bedanken voor de steun en het vertrouwen in ons. In het bijzonder Hans Becx , BLM Accountants, Freek Steijlen, Janssen Steijlen Makelaars, Joris Souryal, ING zakelijk en het team van Marks Wachters Notarissen.

Dit heeft de volgende stap in de groei van onze bedrijven mogelijk gemaakt en daar zijn wij dankbaar voor én trots op.

Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!

Gert Louwers en Bart van den Hoogenhoff

Gert Louwers en Bart van den Hoogenhoff | Brabant Deurtechnieken BV

Lage zijde 1B & 1C | lokatie van Brabant Deur & Louwers Deurtechnieken | Deurtechnieken Brabant BV

 

 


 

In verband met het coronavirus
is onze showroom voorlopig gesloten voor bezoek

Wij hebben besloten om voor onbepaalde tijd onze showroom te sluiten. Zo willen wij mee helpen om het coronavirus in te dammen en ons steentje bij te dragen om verspreiding tegen te gaan.
Op deze manier kunnen wij onze medewerkers gezond op de been houden zodat wij onze snelle service en plaatsing van garagedeuren kunnen blijven garanderen.

Heeft u plannen voor een garagedeur en wilt u graag persoonlijk advies?

Daarvoor hebben wij de volgende oplossing:

Onze adviseur komt naar u toe, waar ter plekke uw wensen worden besproken,
advies wordt gegeven én de deur meteen kan worden ingemeten.
U ontvangt dan dezelfde dag een offerte op maat!

Neem telefonisch contact met ons op voor een snelle afspraak, dan komen we spoedig bij u langs!
U vindt ons telefoonnummer rechts bovenaan deze pagina.

Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid
names het hele team van Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken


 

16-10-2019

Openslaande garagedeuren

Kies voor de trend van dit moment; de openslaande garagedeuren. Sfeervol, modern, veilig en uitstekend geïsoleerd. Tover uw oude garage om tot een sfeervolle woon- of werkruimte. Deze openslaande deuren bieden vele mogelijkheden en variaties. Van een luxe garagedeur tot een volledig glazen pui, eenvoudig te openen en te sluiten. Meer inspiratie opdoen? Kijk eens op de pagina met openslaande garagedeuren of bekijk het filmpje over het plaatsen van een deur in 1 dag. Wilt u liever persoonlijk contact? Bel ons met uw vragen of maak telefonisch een afspraak voor een bezoek aan onze showroom ☎︎ 040 – 2623930.


 

10-10-2019

Brabant deur in de FRITS Woongids 2019

Op maandag 7 oktober presenteerde FRITS Magazine de nieuwste editie tijdens een druk bezochte releaseparty in het business center van Eindhoven Airport. Het glossy Frits magazine brengt ook elk jaar een woongids uit waarin Eindhovense speciaalzaken u  inspiratie willen laten op doen voor alles in en om het huis. Wij staan met een mooie pagina in deze nieuwe FRITS Woongids waarmee we de de nieuwste trend van de openslaande garagedeuren presenteren. Maak de garage onderdeel van uw huis!


 

BRABANT DEUR op ED.nl

Van 24 april t/m 17 mei staan we met een speciaal artikel op www.ed.nl via het ED (Eindhovens Dagblad). Hier worden de vele mogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen én de trends van dit moment uitgelicht. Uw garagedeur is immers de finishing touch van uw huis! Lees hier het volledige artikel: https://brandedcontent.ed.nl/longread/brabant-deur/

 


 

Profiteer van 1 april t/m 30 juni van onze VOORJAARSACTIE

Geef uw huis ‘’the finishing touch’’ met een frisse kleur van uw garagedeur. Ontvang dit voorjaar de kleur van uw garagedeur t.w.v. € 225,- cadeau bij Brabant Deur!

Bezoek onze showroom en bekijk onze uitgebreide collectie van moderne en frisse kleuren.

 

› Maximale afmeting garagedeur: 3500 breed x 2500 hoog (mm) › Keuze uit 18 RAL kleuren › Keuze uit diverse paneel uitvoeringen en structuren › Diverse mogelijkheden voor beglazing › Actie loopt van 1 april t/m 30 juni 2019 › Bij aankoop van een elektrische garagedeur uit de premium serie

  Meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom. We adviseren u graag.

 


 

22-1-2019

Brabant Deur staat op de Woon Ideaal Beurs 2019

Op deze beurs vind u alles van stijlvolle wooninrichting tot de laatste woontrends. Onze geïsoleerde elektrische garagedeuren passen goed in het ruime aanbod aan klimaatneutrale en energiezuinige oplossingen voor uw woning. Heeft u plannen om nieuw te gaan bouwen of te verbouwen of wilt u zich orienteren op mogelijkheden, dan is deze beurs een bron aan informatie en inspiratie. U bent van harte welkom in onze stand 3.197. Via deze link kunt u tickets bestellen met korting:  www.woonideaalbeurs.nl/tickets

 

brabantdeur staat op de woonbeurs | Brabant Deur


 

 

8-1-2019

Bekendmaking van de winnaar van de elektrische garagedeur actie! In 2018 bestond Brabant Deur 25 jaar, dit vierden we het hele jaar met geweldige jubileumacties! Eén van deze acties was: WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG. Bij aanschaf van een elektrische garagedeur kreeg één klant de kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen. Het afgelopen jaar was de familie Verhulsdonk druk met de bouw van hun woning, die, zoals wel vaker gebeurt bij grote bouwplannen, duurder uitviel dan verwacht. Het telefoontje van Brabant Deur met het bericht dat zij de winnaar waren van de jubileumactie was dan ook een enorme grote verrassing waar ze ontzettend blij mee waren. Wij wensen hen veel geluk in hun nieuwe huis!

Hou onze website, Facebook – en LinkedIn pagina in de gaten voor de nieuwe acties van 2019

winnaars gratis deur actie | Brabant Deur

Marc Melis en Bart van den Hoogenhoff van Brabant Deur  en de winnaars van de gratis elektrische garagedeur actie, de familie Verhulsdonk.
Foto’s: Sas Schilten.


 

7 december 2018

Het winnende lot van onze jubileumactie is getrokken!

Omdat we dit jaar 25 jaar bestaan hebben we verschillende leuke jubileumacties uitgezet. Tot 1 oktober liep de actie: – WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG – Bij aanschaf van een elektrische garagedeur kreeg één klant de kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen! Inmiddels zijn we bij de notaris geweest en er is een winnaar getrokken uit alle deelnemers. Wij nemen op korte termijn contact op met deze meneer of mevrouw. Verder krijgen alle deelnemers van deze actie een mooie bos bloemen van ons.

Like onze facebookpagina of hou deze nieuwspagina in de gaten, de winnaar zal binnenkort bekend worden gemaakt….

Foto’s: Sas Schilten


 

 

27-11-2018

Brabant Deur is lid geworden van Woonservice Senioren!

Woonservice Senioren richt zich op aanpassingen aan bestaande woningen met als doel de bewoners zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Woningaanpassingen zijn er in vele soorten en maten. Wij helpen daar graag aan mee en zijn daarom partner geworden van deze organisatie.

www.woonservicesenioren.nl/partners/brabant-deur/

 


 

01-11-2018

VACATURE

Ben jij de monteur die ons team komt versterken?

Wij zoeken per direct een monteur (38 uur) die ons team in Eindhoven komt versterken bij het monteren van bedrijfs- garagedeuren, het oplossen van storingen en verrichten van reparaties. In ons enthousiaste team staat collegialiteit centraal. Samen pakken we de dagelijkse werkzaamheden op, voeren we ze uit en lossen we problemen voor onze klanten op. Je eigen inzicht speelt daarin een belangrijke rol.

Omschrijving van de functie

Elk huis en bedrijf is afhankelijk van een goed werkende deur. Storingen of schade moeten zo spoedig mogelijk opgelost worden. Als monteur ga jij ervoor zorgen dat deze deuren gemonteerd en gerepareerd worden. Dit kan gaan om elektrische garagedeuren, bedrijfsdeuren, compact vouwdeuren, openslaande garagedeuren etc. Reparaties van alle merken deuren worden vakkundig en snel verricht.

Bijzonderheden

 • Het gaat om een fulltime functie (38 uur per week) met uitzicht op vast dienstverband.
 • Werktijden: maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur. Je zult soms later klaar zijn, dit is afhankelijk van het aantal storings meldingen die op die dag binnen komen.
 • Daarnaast vragen we je om in de (nabije) toekomst een keer per vier weken, een week storingsdienst te draaien (24/7)

Functie eisen

 • Je bent een ervaren monteur in de nieuw- en vervangingsbouw van garage- en bedrijfsdeuren
-Kennis van service & onderhoud en reparaties aan bedrijfsdeuren is een pré. Minimaal 1 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie. In bezit van een rijbewijs B-E.
 • In bezit van een VCA en/of hoogwerker certificaat is een pré. Heb je dit certificaat niet, dan zorgen wij voor opleidings-mogelijkheden.
 • Zowel zelfstandig als een team speler. Je werkt samen in een team van 4 tot 5 monteurs.
 • Je bent representatief en communicatief vaardig.

Wij bieden

Een zelfstandige en uitdagende baan. Je bent in het bezit van een bedrijfsbus, een telefoon en een I-pad van de zaak. Basis salaris conform de cao klein metaal. Aanpassingen kunnen plaatsvinden op basis van ervaring en gewerkte jaren en geschiedden in onderling overleg.

Interesse?

Mail of bel snel, maar uiterlijk voor 30 november je CV en motivatie naar Bart van den Hoogenhoff; bart@charming-mendel.87-236-103-106.plesk.page of bel 040-2623930.

 


 

 

September 2018

25 jaar Brabant Deur

Al 25 jaar is Brabant Deur hét adres voor garagedeuren in alle soorten, maten en designs. Wij staan garant voor vakwerk, kwaliteit, zijn 24/7 bereikbaar en lopen voorop met de nieuwste technologieën zoals de telefoonapp met modern bedieningscomfort. We zijn zowel in het midden als het hogere segment een bekende speler, indien gewenst worden deuren op maat gemaakt die volledig aansluiten op de stijl van uw woning. U bent van harte welkom om de collectie te bekijken in onze showroom.

 


 

 

Wist u dat Brabant Deur lid is van NEBRIN?

Dit is de Nederlandse Branchevereniging voor Industriedeuren. Een organisatie voor vakbekwame industriedeurbedrijven met vaktechnische professionals voor het leveren, onderhouden, keuren, repareren of installeren van industrie- en garagedeuren. De NEBRIN leden werken continue aan het verhogen van de kwaliteitsstandaard. Hierdoor blijft het kennisniveau en vakmanschap van de serviceprofessionals op een zeer hoog niveau en mogen ze het NEBRIN kwaliteitslogo gebruiken.

Kijk voor meer informatie over NEBRIN op: www.nebrin.nl

 

 


 

 

Heeft u vragen? Neem dus gerust contact met ons op via email of telefoon, wij staan u graag te woord. Uiteraard bent u ook welkom in onze vernieuwde showroom op de Lage Zijde in Eindhoven.

 

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur