Sectionaaldeur met loopdeur

Een sectionaaldeur met loopdeur is een type deur die, zoals de naam mogelijk al doet vermoeden, uit een aantal panelen bestaat en als extra onderdeel een loopdeur bevat. Door een loopdeur toe te voegen aan een sectionaaldeur kun je eenvoudiger en sneller gebruik maken van je deur.

Een sectionaaldeur met loopdeur van Brabant Deur is voorzien van panelen die, via een geleiderail, van onderen naar boven uw garage of ruimte ingaan. In deze panelen is als extra optie een loopdeur toegevoegd die mee de ruimte inschuift. Doordat deze sectionaaldeur met loopdeur aan het plafond bevestigd is, neemt de garagedeur zo min mogelijk ruimte in beslag.

Een offerte opvragen voor een sectionaaldeur met loopdeur?

Ga naar onze pagina over sectionaaldeuren en kies daar voor een Basic, Premium of Design sectionaaldeur. Vervolgens kunt u daar een offerte-aanvraag versturen voor het juiste type deur dat u wilt voor uw garage.

Sectionaaldeur met loopdeur: goed en gemakkelijk

Een sectionaaldeur met loopdeur is niet alleen gemakkelijk vanwege de loopdeur die in de panelen is aangebracht, waardoor je sneller naar binnen en naar buiten kunt. Ook de voordelen van een sectionaaldeur zijn erg voordelig.

Het meest voordelig is de ruimtebesparing die deze type deuren met zich meebrengen. Doordat de panelen via een rails langs het plafond lopen, is het ruimte besparend en ben u geen ruimte in uw garage kwijt.

De kenmerken van een sectionaaldeur met loopdeur

Een sectionaaldeur met loopdeur kent verschillende kenmerken. Voor een reguliere sectionaaldeuren (tot aan een maat van 2,5 meter breed en 2,12 meter hoog) zijn verschillende voorwaarden van toepassing bij Brabant Deur. Denk bij deze kenmerken aan:

 • Montage en BTW zijn inclusief
 • Vrijblijvende inmeetservice
 • Standaard kleur van de binnenzijde van de deur is helder wit
 • Voor de buitenzijde van de deur kunt u een kleur naar keuze uitzoeken
 • De deur is voorzien van een ingebouwde veerbreukbeveiliging
 • Ook is de deur voorzien van een afknelbeveiliging
 • Elektrische bediening is mogelijk met een type 040-8.2 tandrieaandrijving met 1 handzender
 • Railsysteem biedt standaard 20 centimeter vrije bovenruimte en 110 mm vrije zijruimte (zie inbouwtekeningen)

Opties voor sectionaaldeur met loopdeur

Naast een loopdeur kunt u ook andere opties toevoegen aan uw sectionaaldeur. U kunt uw deur volledig naar eigen wens samenstellen, waardoor deze volledig op maat gemaakt is. Deze overige opties zijn:

 • Maat: kies voor grotere maten
 • Glas: kies voor een deur en/of venster met beglazing
 • Beveiligingsopties

Wanneer u andere specifieke wensen heeft, kijken wij graag naar de mogelijkheden. In overleg kunnen wij deze opties zeker bekijken.

Gebruik ons handige offerteformulier

Wilt u weten wat de kosten van een sectionaaldeur met loopdeur zijn? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. In het offerteformulier vragen wij u naar een aantal gegevens. Op basis van deze gegevens berekenen wij de kosten van uw sectionaaldeur met loopdeur en eventuele andere opties.

Vergeet vooral niet uw woonplaats te vermelden in dit formulier, zodat wij ook de montage- en reiskosten kunnen meenemen in de kostenberekening.

Met het opvragen van een prijsopgave zit u nergens aan vast. Deze offerte is geheel vrijblijvend en heeft geen verplichtingen.

Overigens komen wij ter plaatse de sectionaaldeur met loopdeur inmeten of nameten en daarna plaatst u, uw bestelling pas. Dit om te voorkomen dat de deur niet past.

Brabant Deur heeft ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen van garagedeuren en bedrijfsdeuren. Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over garagedeuren en de eventuele mogelijkheden voor u? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel ons op ☎︎ 040-2623930 en wij staan u graag te woord.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur