Garagedeuren in Deurne nodig?

Met de juiste garagedeuren in Deurne kunt u uw mooie auto en andere kostbare spullen beschermen tegen inbraak en schade. Wij van Brabant Deur hebben een ruime keuze aan deuren voor u in Deurne. Al onze garagedeuren zijn niet alleen brandwerend, maar voldoen ook aan de strengste Europese richtlijnen als het gaat om beveiliging. U kunt zelf kiezen welke beveiligingsopties u wilt. Met onze gedegen vakkennis en jarenlange ervaring kunnen wij precies vertellen wat er mogelijk is voor uw garagepoort in Deurne. U kunt voor meer informatie op onze website kijken of contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over ons werk.

Wat maken wij voor u?

Hoewel wij verschillende soorten deuren leveren voor zowel particulieren als zakelijke klanten, kunnen we iedere bestelling op maat laten maken. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt, wat voor design of hoeveel vensters. We bespreken dit graag met u, zodat u een deur krijgt in Deurne die volledig aan uw wensen voldoet. U vindt bij ons onder meer:

Aan de zakelijke markt leveren wij over meer:

garagedeuren deurne

U kunt op onze site kijken voor voorbeelden van deze deuren en eerdere projecten waar wij aan gewerkt hebben. Zo hebben we al vele garagedeuren in Deurne en andere plaatsen gemonteerd.

Ga voor meer veiligheid

Veiligheid vinden wij zeer belangrijk. Daarom voldoen onze deuren aan de hoogste kwaliteitseisen en strengste normen. Ook kunnen we aanvullende beveiligingsopties voor u plaatsen. Dit is afhankelijk van het type garagedeuren dat u bij ons bestelt. Hier kunnen we u uitgebreid over informeren. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. Een korte impressie van onze beveiligingsopties in Deurne:

  • Inbraakbeveiliging: al onze garagedeuren hebben een keurmerk en certificaat van de Stichting Kwaliteit Gevelelement (SKG), wat onderdeel is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Inbraken komen vaker voor dan u denkt en zo bent u optimaal beschermd.
  • Veerbreukbeveiliging: met een veer wordt voorkomen dat deuren zich in onvoorziene situaties plotseling kunnen sluiten. Als u hier niet op bedacht bent, dan kan dit onveilige situaties en schade veroorzaken.
  • Onderloop- en obstakelbeveiliging: een krachtbegrenzer zorgt ervoor dat uw garagedeur bij een kleine tegendruk al omhooggaan. Dit voorkomt dat een kind of uw auto bijvoorbeeld niet klem kunnen raken tussen de deuren.
  • Vingerklembeveiliging: een simpele beveiliging, die veel leed kan voorkomen. Hiermee voorkomt u namelijk dat vingers klem komen te zitten, wanneer u de garagedeur opent en sluit.
  • Optilbeveiliging: een elektrische garagedeur werkt vaak op basis van een motor. Met deze beveiliging is uw deur beschermd tegen optillen. Er wordt namelijk een tegendruk opgebouwd als iemand de deur met de hand wil openen.

Altijd service in Deurne

Welke deuren u ook bij ons heef gekochtt, een goede garantie staat bij ons voorop. Afhankelijk van uw overheaddeuren, industriedeuren of sectionaaldeuren heeft u soms meer dan tien jaar garantie. Daarnaast vinden wij een goede service zeer belangrijk. Wanneer er door bliksem, een kleine aanrijding of inbraak schade is ontstaan aan uw garagedeuren, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs in Deurne om de schade te herstellen. Een ander onderdeel van onze service is gratis en vrijblijvend advies. Neem hiervoor telefonisch contact op met 040-2623930, mail ons, of kom langs in onze Eindhovense showroom. Een van onze adviseurs maakt graag tijd voor u om met u te praten over uw garagedeuren in Deurne.

Bezoek onze showroom

Heb je vragen over het kiezen van de juiste garagedeur of wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn, dan ben je van harte welkom in de showroom in ons pand aan de Lage Zijde in Eindhoven.

Wij beantwoorden je vragen graag en helpen je om te bekijken welke mogelijkheden voor jouw specifieke situatie van toepassing zijn. Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk).

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur