Een garagepoort op maat

Een garagepoort wordt wel eens vergeten bij een verbouwing of renovatie. Er wordt dan maar een snelle keuze gemaakt, waar u mogelijk achteraf niet helemaal tevreden over bent. Neem de tijd om de juiste garagepoort te kiezen. Hier heeft u achteraf veel profijt van. Bovendien kiest u dan voor een poort die bij uw huis past, qua kleur, materiaal en design. Brabant Deur heeft een ruime keuze, zodat er altijd iets aansluit op uw smaak. We adviseren u hier ook graag over. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en bel: 040-2623930.

Helemaal naar uw wensen

Wanneer u kiest voor een garagepoort van ons, dan laten wij uw bestelling op maat maken bij de fabriek. Dit betekent dat u precies kunt doorgeven wat u wensen zijn. Welke kleur kiest u? Welk design? Wilt u een deur of vensters? En zo ja, welke formaten en hoeveel? Bovendien kunt u ook kiezen voor een aantal veiligheidsopties. Met vingerklembeveiliging komen uw vingers nooit vast te zitten tussen de deuren. En met inbraakbeveiliging zijn uw auto en kostbare eigendommen goed beschermd tegen dieven. We vertellen u graag wat er mogelijk is voor uw garagepoort.

Ons assortiment

Wij kunnen voor u veel verschillende soorten garagepoort regelen. Een greep uit ons assortiment:

  • Deur met ingebouwde loopdeur
  • Elektrische garagedeuren
  • Kanteldeuren
  • Openslaande garagedeuren
  • Sectionele garagedeurZijwaarts schuivende deuren

Voordelen van Brabant Deur

U kunt bij veel bedrijven terecht voor een garagepoort. Maar Brabant Deur gaat verder dan andere bedrijven. Wij hebben kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Iedere garagedeur moet op maat worden gemaakt. Wij hebben verstand van zaken en meer dan 20 jaar ervaring. Bovendien leveren wij service. Heeft u schade aan de poort, bijvoorbeeld na een inbraakpoging, bliksemschade of aanrijding? Dan komen we bij u langs om zo snel mogelijk uw onveilige situatie te helpen. Wij onderscheiden ons door onze service en garantie.

Contact opnemen?

Wanneer u meer informatie wilt over ons bedrijf, onze diensten of onze garagedeuren, dan kunt u hiervoor terecht op onze website. We staan u ook graag telefonisch te woord. U bereikt ons op: 040-2623930. U kunt ook altijd mailen of het contactformulier op onze website invullen. Daarnaast hebben we een handig offerteformulier waarmee u direct kunt laten uitrekenen wat de kosten zijn.

Garagedeuren bekijken in onze nieuwe showroom

Wij weten dat het niet meevalt om een goede keuze te maken van afbeeldingen op een website alleen, daarom  helpen we je dan ook graag met het kiezen van de juiste garagedeur. Misschien weet je wel wat je wilt, maar heb je toch wat vragen of wil je de materialen van de garagedeuren liever eerst zien en voelen? Je bent van harte welkom in onze garagedeuren showroom in Eindhoven.

Hier nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te laten zien die voor jouw specifieke situatie van toepassing kunnen zijn.

Maak voor een showroom bezoek eerst even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. De showroom is op de begane grond en gelijkvloers, daardoor ook goed voor rolstoelen toegankelijk.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur