Sectionaaldeur SELECT-LINE

Sectionaaldeur SELECT-LINE

Vanaf  999,-

De sectionaaldeur SELECT-LINE bestaat uit geïsoleerde, robuuste horizontale panelen van 40mm dikte. Deze garagedeur is een veilige en budgetvriendelijke investering voor uw huis.

  • vaste maatvoering
  • vanafprijs is zonder montage
  • vanafprijs is incl. motor, wandschakelaar en 2 handzenders
  • ruime keuze uit panelen

Opties

Garagedeur is inclusief: 2 handzenders

Meer info

Garagedeur is inclusief: draadloze wandschakelaar

Meer info

Garagedeur is inclusief: hoogwaardige aandrijving

Meer info

Sectionaaldeur SELECT-LINE: betaalbare kwaliteit.

De sectionaaldeur uit SELECT-LINE bestaat uit geïsoleerde robuuste horizontale panelen van staal met een ruwe stucco of woodgrain structuur en heeft een vaste maatvoering.

Deze sectionaaldeur wordt aangedreven door een hoogwaardige tandriemaandrijving met geleiderail aan de bovenkant en wordt gemonteerd met het unieke TS100 trekveersysteem.

In de prijs zitten de elektrische aandrijving, 2 handzenders en een draadloos wandpaneel inbegrepen.
Lees hieronder meer over de verschillende opties en mogelijkheden voor deze betaalbare garagedeur.

Sectionaaldeur SELECT-LINE

Garagedeur met vaste afmetingen

Deze sectionaaldeur heeft een vaste maatvoering, dat wil zeggen dat deze alleen in deze afmetingen verkrijgbaar is.
Heeft u een andere maat voor uw garagedeur nodig dan kunt u kijken naar de sectionaaldeuren in de PREMIUM serie of de DESIGN-line.

Vaste maten van de Select Line garagedeuren:

hoogte → 2000 mm 2125 mm 2250 mm 2375 mm
breedte ↓
2250 mm
2375 mm
2400 mm
2500 mm
2750 mm
3000 mm
3250 mm

 

Prijs op aanvraag

In verband met de huidige prijsontwikkelingen van met name de grondstoffen en energiekosten kunnen we momenteel geen vaste prijzen tonen. De vanafprijs van € 999,- van de Select-line deuren is zónder montage, maar inclusief een elektrische motor, draadloos bedieningspaneel voor op de wand en 2 afstandsbedieningen (handzenders).
Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

 

Het uiterlijk van de garagedeur.

Er zijn een aantal keuzemogelijkheden voor het uiterlijk van de SELECT-LINE garagedeur.
Zo is er de basiskeuze voor de ondergrond van de panelen,
STUCCO, WOODGRAIN of SATIN
Daarnaast hebben deze 3 opties elk weer verschillende mogelijke belijningen en eventueel kleurkeuze.

SELECT-LINE: STUCCO

Stucco is vernoemd naar de structuur van muren met stucwerk en deze panelen zijn verkrijgbaar in PLANO (vlak) en PLANCHA (smalle plankenlijnen).
Deze panelen zijn standaard RAL 9016-verkeerswit. Een neutrale witkleur die bij elke omgeving goed past. (Het wordt ook wel het nieuwe 9010 genoemd).

Sectionaaldeur SELECT-LINE

SELECT-LINE: STUCCO COLORE

Kiest u voor de SELECT-LINE STUCCO COLORE sectionaaldeur, dan is er in de prijs een keuze uit 18 verschillende RALkleuren inbegrepen. Hiermee krijgt u een smalle planken belijning in de gekozen kleur.

SELECT-LINE: WOODGRAIN

WOODGRAIN heeft een houtnerf structuur. Dé klassieke uitstraling voor de garagedeur. Deze panelen zijn verkrijgbaar in PLANO (vlak), PLANCHA (smalle plankenlijnen) en LIGNA (brede plankenlijnen). en zijn standaard in deze prijs in RAL 9016-verkeerswit. Deze neutrale witkleur past goed bij elke omgeving. (Men heeft het ook welover het nieuwe 9010).

Sectionaaldeur SELECT-LINE

SELECT-LINE: SATIN

Satin is een paneel met glad oppervlak, dit oogt strak en modern. Deze panelen zijn in 3 belijningen verkrijgbaar en in deze prijs is de kleur standaard RAL 9016-verkeerswit.
Deze panelen hebben de belijningen PLANO (vlak), LIGNA (brede plankenlijn) en de moderne STYLO (verspringende kleine plank en brede plank. De productfoto bovenaan deze pagina laat de STYLO zien).

Heeft u andere wensen?

Wij leveren uiteraard ook de klassieke kanteldeur, maar ook sectionaaldeuren leveren in andere maten en met meerdere opties zoals RVS vensterramen, zijwaardsschuivende sectionaaldeuren en ook bedrijfsdeuren. Kijkt u rustig op onze website rond. De prijs voor onze garagedeuren zijn op aanvraag beschikbaar, dit omdat elke situatie anders is. Omdat wij onze prijzen laag willen houden berekenen wij voor ieder een persoonlijke offerte, met gewenste maten en opties. Schroom vooral niet om contact op te nemen of via de website een offerte aan te vragen. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor uw garagedeur.

Deze SELECT-LINE prijzen zijn gebaseerd op leveringen  (ex. montage!)  in een omtrek van 50 km rondom Eindhoven. Voor gebieden buiten deze straal wordt een meerprijs (op aanvraag) in rekening gebracht in verband met de reiskosten.)

Heeft u nog vragen?

Heb je een vraag of opmerking, dan kun je ons via de contactpagina bereiken of ons bellen op 040 262 3930. Wij staan je graag te woord.
Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze  showroom aan de Lage Zijde 1 B in Eindhoven. Hier kun je voorbeelden van de elektrische garagedeuren bekijken en de materialen zien en voelen om zo een goede indruk te krijgen van wat de mogelijkheden voor je elektrische garagedeur zijn. Ook kunnen wij je hier op maat adviseren over de meest geschikte garagedeur of sectionaaldeur voor je woonsituatie.
Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen. (De showroom is rolstoeltoegankelijk). Dan staat onze specialist voor je klaar en heeft dan alle tijd en rust om vragen rondom de garagedeuren en sectionaaldeuren te beantwoorden. Onderaan deze pagina vind je onze openingstijden en contactgevens.

 

Garagedeuren en onze ervaring

Brabant Deur heeft ruim 25 jaar ervaring met (het plaatsen van) garagedeuren van verschillende merken en ook met verschillende opties. Door deze jarenlange ervaring hebben we talloze projecten op verschillende locaties en in diverse situaties met succes en naar tevredenheid van de klanten opgeleverd. Wij leveren garagedeuren tegen scherpe prijzen en op alle deuren geven wij 2 jaar all-in garantie service.
Wist u dat wij ook jarenlange ervaring hebben met het leveren en plaatsen van bedrijfsdeuren?
Bekijk de mogelijkheden in het menu en laat u adviseren op het gebied van bedrijfs- en industriedeuren.

Heeft u vragen? Bel ons gerust, onze medewerkers staan u graag te woord.

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur