Op zoek naar Garagedeuren in Eindhoven?

Dan bent u bij Brabant Deur aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1993 dé garagedeur specialist!
Wij leveren en plaatsen verschilldende soorten garagedeuren, maar ook voor service en onderhoud van garagedeuren zoals kanteldeuren en sectionaaldeuren kun je bij ons terecht.

✓ Onze garagedeuren voldoen aan alle veiligheidseisen.

✓ Wij demonteren ook uw oude garagedeur en voeren deze ook voor u af.

Garagedeuren Eindhoven, onze regio

Wij monteren en onderhouden garagedeuren in de regio Eindhoven. Onze kundige monteurs kunnen snel ter plaatse zijn als zich een probleem mocht voordoen. Zo ben je verzekerd van snelle service in noodgevallen.
Het gezegde “een ongeluk zit in een klein hoekje” is helaas maar al te waar… Bijvoorbeeld als je garagedeur schade heeft opgelopen door een inbraak of in het noodlottige geval van stormschade zijn wij snel ter plaatse om je garage weer goed en veilig af te sluiten.

Garagedeuren van hoogstaande kwaliteit

Brabant Deur levert Hörmann kanteldeuren en de prachtige zijwaartsschuivende garagedeuren van het Oostenrijks Guttomat. Onze Select-line, Premium-line en Design-line sectionaaldeuren geven je een ruime keuze zodat er altijd een garagedeur is die goed bij je eigen voorkeuren past.
Wij leveren ook openslaande garagedeuren en garagedeuren met een ingebouwde loopdeur.
Alles van hoogstaande kwaliteit en verkrijgbaar in vele RALkleuren.

 

Verschillende soorten garagedeuren

Wij hebben een ruim assortiment aan garagedeuren leverbaar in de regio Eindhoven

Uiteraard leveren wij de klassieker onder de garagedeuren, de kanteldeur, die zich over de jaren heeft bewezen als een budgetvriendelijke garagedeur. Wist je dat je in deze kanteldeur ook een loopdeur kunt laten inbouwen? Dat maakt het gebruiksgemak nog fijner voor de dagelijkse in en uitloop.

Ook voor de moderne sectionaaldeuren (een type garagedeur) zit je bij Brabant Deur goed. Wij bieden de sectionaaldeuren in 3 verschillende series aan. Hier heb je een ruime keuze uit verschillende opties zoals kleuren, belijningen, vensterramen of een ingebouwde loopdeur. De sectionaaldeur is ook leverbaar als zijwaarts schuivende garagedeur, hierdoor heeft u al automatisch een inloopdeur omdat de deur bij een kleine opening al een goede toegang tot uw garage geeft bij het in en uit lopen.

Garagedeuren bekijken in onze showroom

Heb je vragen over de mogelijkheden van een garagedeur voor jou garage of wil je de materialen die wij gebruiken voor de garagedeuren liever eerst zien en voelen? Dan ben je van harte welkom in onze garagedeuren showroom in Eindhoven.

Wij beantwoorden je vragen graag en helpen je om te bekijken welke mogelijkheden voor jouw specifieke situatie van toepassing zijn.

Maak voor een showroom bezoek even een afspraak, dan kunnen wij alle tijd voor je nemen.  (De showroom is rolstoeltoegankelijk).

Voor garagedeuren in Eindhoven en omgeving zit u bij Brabant Deur zeker goed!

Er is veel mogelijk op het gebied van garagedeuren en wij helpen u graag met de juiste beslissing voor uw garagedeur in de regio Eindhoven of omgeving.

Kijkt u rustig rond op onze pagina’s van de garagedeuren en heeft u vragen? Bel ons gerust op ☎︎ 040-2623930 of stuur ons een email.

Ons team aan ervaren medewerkers en monteurs staan u graag te woord en zullen u helpen met het vinden van de juiste oplossing voor uw garagedeur.

Uiteraard kunt u bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen, dan weet u meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

openslaande garagedeur met glas panelen | Brabant Deur
Dubbele openslaande garagedeur met glas panelen in stijlvolle garage bij het huis.
Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur