Garagedeur elektrisch: gemakkelijk en comfortabel

Garagedeur elektrisch of juist niet? Kiest u voor gemak of voor een budgetvriendelijke oplossing? Het voordeel van een elektrische garagedeur is, is dat u niet meer hoeft uit te stappen voor het openen en sluiten van uw garagedeur. U komt aanrijden en met slechts een druk op de knop van een elektrische handzender kunt u naar binnen. Even zo makkelijk kunt u uw deur weer sluiten.

U hoeft dus pas uit te stappen als u weer droog en veilig in uw garage bent. Dit is ook een ideale oplossing voor wie slecht ter been is. Ook als u nu nog kerngezond bent, is dit een investering die de moeite van het overwegen waard is vanuit efficiëntie en comfort oogpunt. De garagedeur elektrisch (of niet) van Brabant Deur gaat namelijk vele jaren mee. Kies voor comfort, nu en in de toekomst.

Een offerte opvragen voor een elektrische garagedeur?

Ga naar onze pagina over elektrische garagedeuren en kies daar voor die opties die u graag wilt toevoegen aan uw garagedeur. Vervolgens kunt u daar een offerte-aanvraag versturen voor het juiste type deur dat u wilt voor uw garage.

Garagedeur elektrisch: snel en comfortabel parkeren

Garagedeur elektrisch

Garagedeur elektrisch of niet? Ons aanbod

Of u voor een garagedeur elektrisch kiest of juist niet elektrisch, ons aanbod geeft u voldoende keuze. Eén van de topmerken waar wij graag samenwerken is HighLine. Met hun uitgekiende en modern vormgegeven elektrische aandrijfsystemen hebt u voor een aantrekkelijke prijs een prima werkend systeem voor uw elektrische garagedeur.

Wij bieden onder andere:

  • HighLine 8.2, vanaf 475,00 inclusief montage en btw
  • HighLine 15.2, vanaf 575,00 inclusief montage en btw

Onze prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen van uw keuze voor een garagedeur (elektrisch of regulier). Uw adviseur kan u hier meer over vertellen of vraag een offerte aan.

Voordelen van elektrische garagedeuren

We kiezen graag voor het merk HighLine, omdat we hier in de praktijk veel goede ervaringen mee hebben. We zetten graag een aantal voordelen van dit elektrische systeem voor u op een rij:

  • Deze garagedeuren zijn praktisch onverwoestbaar en gaan dus lang mee.
  • Dankzij de robuuste en onderhoudsvrije constructie en geluidsisolerende onderdelen hebt u geen last meer van mechanisch piepen en ratelen.
  • Speciale sensoren zorgen ervoor dat uw garagedeur altijd in de juiste positie stopt.
  • De bediening met handzender is zeer eenvoudig. U krijgt twee handzenders.
  • Dankzij een nieuwe techniek verbruikt u tot 60 procent minder energie, wat prettig is voor uw portemonnee en het milieu.
  • De inbouwbeveiliging registreert door de sensoren een poging tot gewelddadig openen, waarna de deze de deur sluit.
  • Loopt de deur tegen een hindernis aan, dan reageert het besturingssysteem direct en opent de deur weer. Uw auto of kind komt dus niet klem te zitten.

Meer informatie over de garagedeur (elektrisch of niet)?

Bent u overtuigd van de voordelen van een goed werkende garagedeur met elektrische ondersteuning? Vraag dan vandaag nog een offerte aan via het handige formulier.

Wilt u liever eerst meer informatie? Bekijk dan de brochure of neem telefonisch contact op via:  ☎︎ 040-2623930. Of stuur een mail naar info@charming-mendel.87-236-103-106.plesk.page. We helpen u graag verder.

Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Eindhoven, waar u onze verschillende typen garagedeur elektrisch en regulier met eigen ogen kunt zien. Onze adviseur plant graag tijd in om met u de mogelijkheden voor een elektrische garagedeur te bespreken.

Brabant Deur heeft ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen, onderhouden en inmeten van garagedeuren.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur